Antena 3 CNN Economic Companii Ion Bazac, din nou la Forza Rossa

Ion Bazac, din nou la Forza Rossa

Ion Bazac, din nou la Forza Rossa
Sursa foto: ion bazac
19 Oct 2009   •   19:02

Ion Bazac s-a reîntors la conducerea Forza Rossa, partenerul oficial şi reprezentantul unic al Ferrari în România. Domnul Bazac îşi reia funcţia de Preşedinte al companiei după o absenţă de 9 luni, perioadă în care a activat în administraţia centrală ca Ministru al Sănătăţii. Din funcţia de Preşedinte, Ion Bazac va relua controlul şi conducerea strategică de afaceri a Forza Rossa, precum şi cea de reprezentare a mărcii Ferrari în România, potrivit unui comunicat remis Antena3.ro.

?Forza Rossa şi-a epuizat deja cota de 25 de automobile alocată pentru 2009 şi avem rezervări pentru alte 15 Ferrari din cota pe 2010. Vânzările nu au fost afectate de criză, însă ne îndreptăm atenţia şi către surse adiţionale generatoare de venituri. Pe lângă service, care va contribui cu 1 mil. EUR la cifra de afaceri de 8 mil. EUR de anul acesta, următoarea prioritate este lansarea în premieră absolută a primului Ferrari Store din România şi cel mai mare din Europa de Est, în decembrie?, spune Ion Bazac, Preşedintele Forza Rossa.

Odată cu revenirea sa, Ferrari Owner?s Club Romania (Clubul Proprietarilor de Ferrari) isi revizuieste obiectivele si urmareste sa adauge misiunii sale si formarea unui pol de sustinere a mediului de afaceri autohton.

?Nu vom aştepta pasivi ca situaţia economică actuală să ne afecteze afacerile. Dacă Forza Rossa nu resimte criza, nu putem spune acelaşi lucru şi despre întreg mediul de afaceri. Astăzi, majoritatea covârşitoare a companiior este permanent şi puternic accidentată, nu doar prin efectele crizei, dar şi prin lipsa de acţiune pentru susţinerea mediului de afaceri. Ferrari Owners? Club România, format din oameni de afaceri de elită şi angajatori importanţi din România, va deveni un grup care îşi propune să influenţeze autorităţile pentru protejarea mediului de afaceri. Clubul va reuni periodic oameni de afaceri de marcă, inclusiv antreprenori, reprezentanţi ai băncilor şi consultanţi, precum şi jurnalişti de afaceri şi autorităţi, pentru a găsi soluţii de a păstra companiile în circuitul economic?, a adăugat Ion Bazac.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Bazac
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close