Antena 3 CNN Economic Companii La Mioveni se lucrează la foc continuu. Cele mai noi modele lansate de Dacia vor apărea şi pe străzile din România

La Mioveni se lucrează la foc continuu. Cele mai noi modele lansate de Dacia vor apărea şi pe străzile din România

La Mioveni se lucrează la foc continuu. Cele mai noi modele lansate de Dacia vor apărea şi pe străzile din România
de O.P.    |    18 Oct 2012   •   06:18

După ce în urmă cu două săptămâni au fost lansate la Paris noile modele Dacia, acum la Uzina de la Mioveni se lucrează la capacitate maximă. Sandero 2, noul Sandero Stepway, dar şi noul Logan vor putea fi văzute şi pe străzile din ţara noastră. Deja două dintre noile modele se află pe piaţă, iar Dacia Logan 2 va putea fi comandată în doar câteva săptămâni.

Uzina de la Mioveni a început producţia noilor modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Noul model Dacia Sandero are un design total diferit şi se conduce mult mai uşor decât modelul anterior.

Sandero Stepway este pe piaţă încă din luna septembrie. În curând pe şosele va putea fi văzut şi Dacia Logan 2. Pentru a putea produce noile modele, la uzinele Dacia au fost nevoie de investiţii serioase. 250 de milioane de euro, numai în acest an.

Preţurile pentru modelul Dacia Sandero încep de la 6.990 euro cu TVA inclus, iar noul Sandero Stepway este disponibil de la 10.800 euro.




×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close