Antena 3 CNN Economic Companii Leonidas – Cadouri cu orice ocazie!

Leonidas – Cadouri cu orice ocazie!

Leonidas – Cadouri cu orice ocazie!
17 Apr 2013   •   18:57

Ciocolateria Leonidas Beller a lansat Catalogul de primavara 2013 care contine, pe langa gama de ambalaje, si produse de Paste.

Un cadou Leonidas se va distinge de restul cadourilor. Pastele este sarbatoarea primaverii, iar Leonidas il intampina cu numeroase variante de figurine, oua de ciocolata si cutii cadou cu praline. Poti multumi clientilor, partenerilor de afaceri sau colegilor printr-un gest care arata cat de importanta este increderea lor pentru tine. Ofera-le un moment de placere pura cu Leonidas si vei castiga un loc in inima lor.

Intreaga gama de oua de Paste, figurine de ciocolata si cutii cadou cu praline poate fi vizualizata pe www.cadourileonidas.ro

Ciocolateriile Leonidas au adus in Romania calitatea si rafinamentul pralinelor originale belgiene. In numeroase sortimente si arome, pralinele Leonidas sunt ideale pentru a fi oferite cadou cu orice ocazie persoanelor dragi.

Leonidas este un producător de ciocolată de renume mondial ce comercializează peste 100 de tipuri diferite de ciocolată belgiană în peste 1400 puncte de vânzare din întreaga lume.
Leonidas garantează calitatea și prospețimea produselor sale, realizate după metodele tradiționale, în conceperea cărora sunt folosite cele mai bune ingrediente din lume: 100% unt de cacao pur pentru înveliș, componente naturale și proaspete, precum unt și smântână.

Toate ciocolateriile Leonidas din întreaga lume se aprovizionează de la aceeași fabrică aflată în Belgia și toate comercializează aceleași tipuri de praline. Pralinele pot fi alese direct din vitrina si ambalate proaspat in fata consumatorului fie in clasicul ballotin auriu sau intr-o varietate de cutii de cadou elegante.

Leonidas este singura ciocolaterie din România care oferă peste 40 de modalități de ambalare tip cadou, de la cutii standard și până la cele ediție limitată, lansate cu ocazia aniversării a 100 ani (1913 - 2013).

Pentru ocaziile mari sau mici pralinele belgiene Leonidas sunt cadoul perfect.



×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close