Antena 3 CNN Economic Companii Luxul respinge criza: Louis Vuitton anunţă că nu a scăzut cererea pentru produsele sale în Europa sau SUA

Luxul respinge criza: Louis Vuitton anunţă că nu a scăzut cererea pentru produsele sale în Europa sau SUA

Luxul respinge criza: Louis Vuitton anunţă că nu a scăzut cererea pentru produsele sale în Europa sau SUA
Sursa foto: Foto: deluxe-lifestyle.ro
19 Sep 2011   •   09:38

Producătorul de bunuri de lux LVMH nu anticipează scăderea cererii în Europa sau Statele Unite, în pofida condiţiilor economice dificile, a declarat Yves Carcelle, şeful diviziei de modă şi articole din piele a grupului, potrvit Bloomberg.
   
"Chiar şi în perioade de criză, oamenii vor să se răsfeţe. Nu vedem semne de scădere a cererii în Europa sau America. Lumea luxului nu se supune aceloraşi reguli", a afirmat Carcelle, la inaugurarea unui magazin Louis Vuitton în Singapore.
   
Carcelle a spus că LVMH va deschide mai puţine magazine dar le va extinde pe cele existente, deoarece "retailul de lux trebuie să fie o experienţă a luxului".
   
Japonia este cea mai mare piaţă a produselor de lux din lume, iar principala clientelă este formată din chinezi, care fac intens cumpărături când călătoresc în Singapore, Hong Kong, Macao şi Paris, a spus Carcelle.
   
Vânzările de bunuri de lux din China sunt aşteptate să crească cu 18% pe an, la 180 miliarde yuani (28,2 miliarde dolari), în perioada 2010-2015, potrivit companiei de consultanţă McKinsey.
   
În primul semestru, profitul net al LVMH a crescut cu 25%, la 1,31 miliarde de euro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close