Antena 3 CNN Economic Companii Mailman Curier Rapid: Cel mai rapid Curierat din Bucuresti!

Mailman Curier Rapid: Cel mai rapid Curierat din Bucuresti!

Mailman Curier Rapid: Cel mai rapid Curierat din Bucuresti!
23 Mar 2010   •   08:56
PUBLICITATE // Suntem cea mai buna alternativa pentru curieratul Loco Bucuresti si jud Ilfov.

Garantam livrarea in 6 ore a expedierilor standard si in 3 ore a celor urgente, in orice colt al orasului; Exista si cerinte speciale din partea clientilor nostri: expedieri cu termen de livrare maxim 1-1,5 ore sau expedieri tur-retur intr-un interval de maxim 2 ore.

Toate aceste cereri din partea clientilor, Mailman Curier Rapid le rezolva folosindu-se de reteaua sa mobila si sofisticata de curierat rapid capabila sa faca fata exigentelor: curieri pedestri, soferi curieri cu auto mini tip Matiz, soferi curieri cu van-uri, scuteristi, metrocurieri. Traficul infernal din Bucuresti, centura si localitatile limitrofe se poate combate doar prin solutii ingenioase, inventivitate, organizare si daruire.

Astfel un plic urgent cu termen de 1h30min ajunge din Pipera in Chiajna, trecand succesiv pe la curierul care l-a ridicat, ajungand la un metrocurier ce intra in metrou la Pipera si iese la Preciziei unde il asteapta un sofer curier care ridica plicul si duce treaba la bun sfarsit.
Mai amintim cele 4 intalniri zilnice (10h30 ;12h30 ;14h30 ;16h30) si schimburi de expeditii in timp real intre curierii soferi si scuteristi, care fac posibile livrari cu termene stranse de timp din Chitila in Pallady si din Corbeanca in Prelungirea Ghencea !
Mai amintim si rezervele care intra in actiune atunci cand un curier e blocat in trafic, sau are accident auto; sau caresuplinesc zone supraaglomerate ; rezerva preia expedierile si face livrarea conform graficului in asa fel incat sa nu afectam clientul.
Doar prin aceste eforturi se poate realiza curierat rapid si eficient.
Respect pentru client, inseamna respect pentru curier.

Tot in acest scop am creat si [email protected] pentru comenzi in timp real si comunicare de detalii in timp real cu partenerul nostru, clientul.



Intr-o economie complicata cu un pret al combustibilului in crestere folosirea ingenioasa si parcimonioasa a resurselor in curieratul rapid este singurul mod de mentinere a unor tarife rezonabile, respectiv 8ron trimiterea postala urgenta si 5ron trimiterea postala standard.

?Suntem in acest moment cea mai atractiva oferta din piata de servicii de curierat rapid! Clientul multumit este planul nostru de viitor!", declara Gabriela Lungu, Director General Mailman.


×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close