Antena 3 CNN Economic Companii Mall-ul de 70.000 de metri pătraţi care apare în inima Bucureştiului. În ce zonă se construieşte

Mall-ul de 70.000 de metri pătraţi care apare în inima Bucureştiului. În ce zonă se construieşte

Mall-ul de 70.000 de metri pătraţi care apare în inima Bucureştiului. În ce zonă se construieşte
de O.P.    |    29 Aug 2013   •   13:02

 Fondul sud-african New Europe Property Investments, unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa imobiliară românească în ultimii ani, a finalizat achiziţia a 70% din proiectul Mega Mall.

Acesta va fi construit în apropierea Arenei Naţionale, iar termenul de finalizare este jumătatea anului 2015. "Contractul a fost supus unei serii de condiţii precedente ce trebuiau îndeplinite sau denunţate până la sfârşitul lunii august. Toate au fost îndeplinite şi achiziţia a fost realizată", se arată într-un comunicat al NEPI, citat de Mediafax.

Mall-ul va avea o suprafaţă utilă de 70.000 metri pătraţi, iar lucrările de construcţie vor începe în acest an, pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, în apropriere de Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon.

Investitia alocată dezvoltării este estimată la 150 milioane de euro. Aproximativ 30% din suprafaţă este deja rezervată unor chiriaşi, printre care Carrefour, C&A şi H&M.


×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close