Antena 3 CNN Economic Companii "Ne îngrăşăm pentru că ţinem regim de slăbire"

"Ne îngrăşăm pentru că ţinem regim de slăbire"

"Ne îngrăşăm pentru că ţinem regim de slăbire"
14 Apr 2011   •   08:28
PUBLICITATE//  O inovatie in domeniul slabitului demonstreaza ca slabitul si dietele privative sunt incompatibile

Ce mai poti face dupa ce ai incercat zeci de cure de slabire, ti-ai supus corpul la tot felul de "experimente" menite sa te scape de kilogramele in plus si care au avut ca rezultat numai incetinirea metabolsimului si efectul yo-yo? Un medic francez a reusit sa raspunda la aceasta intrebare si a pus la punct o formula ce a bulversat domeniul slabitului.

Deci, ce ne propune Dr. Parisot atunci cand nu mai reusim sa slabim? Incercand sa explice de ce, din ce in ce mai multe femei nu mai reusesc sa slabeasca, medicul francez a venit cu o explicatie bazata pe un exemplu simplu: "Eu le spun pacientelor mele: imaginati-va ca ceea ce mancati este un combustibil si corpul dumneavoastra este un boiler. Care, daca nu functioneaza suficient, va lasa reziduuri. In acelasi mod, persoanele al caror metabolism nu functioneaza bine, nu ard suficiente calorii si raman reziduuri. In corpul nostru, aceste reziduuri sunt reprezentate de grasime, pe scurt – kilogramele excedentare." Am inteles, de asemenea, ca proasta functionare metabolica (a boilerului nostru) prezinta 2 aspecte: o prea mare asimilare a grasimilor (astfel producandu-se prea multe reziduuri) si o insuficienta eliminare a acestor grasimi (incapabilitatea de a elimina grasimile, inainte ca aceasta sa devina reziduuri). Deci, daca voiam sa lupt impotriva acestui cerc vicios al ingrasarii, trebuia sa lupt, in acelasi timp, impotriva acestor 2 factori responsabili pentru excesul de greutate. Trebuia sa prescriu, in acelasi timp, ceva pentru neutralizarea grasimii absorbite dar si un alt tratament, pentru a elimina grasimea care, dupa ce a trecut prin sistemul digestiv, avea sa se transforme in kilograme in plus."

Astfel, medicul francez a creat o formula inovatoare - celebra deja in intreaga lume - cu dublu efect prin asocierea a 2 agenti activi, in intregime naturali, intr-o singura capsula: un extract de cactus rar (cu uluitoare proprietati de neutralizare a grasimilor absorbite) si un puternic activator metabolic - cafeaua verde decofeinizata.

Iata cum explica dr. Parisot efectele celor doi agenti activi: "In primul rand, fibra acestui cactus rar nu lasa corpul sa transforme caloriile ingerate in surplus de greutate. Dar, asa cum v-am spus, formula mea actioneaza in "duet", al doilea ingredient, tot 100% natural, actionand ca o a doua lama a aparatului de ras. Fibra de cactus poate lasa sa treaca unele grasimi in organism. In acest caz, cel de-al doilea ingredient actioneaza ca un filtru suplimentar. El va creste puterea metabolica. Aceasta accelerare a a eliminarii caloriilor absorbite este rezultatul celui de-al doilea compus - extractul foarte concentrat de cafea verde decofeinizata. "

Important este ca, laboratorul cu care medicul francez a colaborat, pentru crearea formulei, a reusit un adevarat miracol tehnologic: desi ingredientele folosite sunt costisitoare, ei au reusit sa tina costurile sub control pentru ca suplimentul doctorului Parisot sa nu coste mult. In felul acesta, cei care au probleme cronice de greutate isi pot achizitiona de aici produsul, la un pret foarte bun.




 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close