Antena 3 CNN Economic Companii Noi piese de rezistenţă pentru colecţia Bodywear a lui David Beckham

Noi piese de rezistenţă pentru colecţia Bodywear a lui David Beckham

Noi piese de rezistenţă pentru colecţia Bodywear a lui David Beckham
21 Aug 2013   •   23:38

David Beckham şi-a prezentat noile piese de rezistenţă din colecţia Bodywear care va fi lansată joi, 22 august, la nivel global. 

Noua colecţie de articole esenţiale de corp dedicată exclusiv bărbaţilor care iubesc moda şi confortul are un aspect vintage sport şi o puternică influenţă londoneză, cuprinde tricouri de corp şi bluze cu mânecă lungă în nuanţe diferite de gri, alături de maiouri, seturi de câte trei boxeri sau pijamale din bumbac.

Campania publicitară este realizată de asemenea într-un vestiar de sport, pe stilul old-school londonez, în ton cu noile articole prezentate în această colecţie şi marchează cea mai recentă colaborare pe termen lung al lui David Beckham cu H&M.

Colecția Bodywear va putea fi găsită de bărbați în peste 2800 de magazine H&M din întreaga lume, precum și on-line.

"Îmi place stilul sport old-school şi noile piese din colecția mea Bodywear de la H&M. Maiourile, pantalonii de pijama și bluzele cu mânecă lungă sunt deja preferatele mele, deoarece le pot purta pe parcursul întregului sezon. A fost grozav să filmăm această nouă campanie în Londra de Est, într-un vestiar de modă veche. A fost ca și cum m-am întors la rădăcinile mele", declară David Beckham.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close