Antena 3 CNN Economic Companii Nu există dietă bună sau dietă proastă…

Nu există dietă bună sau dietă proastă…

 Nu există dietă bună sau dietă proastă…
Sursa foto: Pixabay
17 Mar 2011   •   08:17
PUBLICITATE// …exista oameni informati sau gresit informati. Acum o saptamana am nimerit, din intamplare, pe un site unde se facea un top al celor mai bizare metode de slabit. M-a amuzat dar m-a si pus pe ganduri. Peste cativa ani ceea ce consideram noi "litera de lege" in materie de slabit, nu va parea la fel de bizar si nepotrivit? Citind in continuare si alte articole de pe International Slimming Review, mi-am dat seama ca exact aceleasi intrebari si le pun si cei care scriu acolo.

Apar in fiecare an zeci de diete, o data pe luna citim despre o revolutie in domeniul slabitului, se reinventeaza si se readuc in discutie metode mai vechi sau mai noi de slabit. Ceea ce ieri era luat ca litera de lege, azi e pus sub semnul intrebarii sau chiar contestat. Se scriu sute de carti, se discuta in talk-show-uri si, cu toate acestea, nu reusim sa slabim.

Poate ca impedimentul, ceea ce ne ingreuneaza eforturile, este chiar abundenta de informatie, la fel cum abundenta de optiuni alimentare duce la ingrasare.

Stiind toate acestea si din nevoia de a gasi informatie relevanta si la obiect, a aparut International Slimming Review - o platforma ce iti aduce cele mai noi descoperiri in domeniul slabitului si selecteaza din multitudinea de solutii  pe cele mai bune, pe cele care dau rezultate. International Slimming Review este si un loc al dezbaterii, unde sunt analizate dietele si trendurile in domeniu.

Dupa cum spuneam, site-ul a aparut ca un raspuns la o nevoie: aceea de a gasi intr-un singur loc informatii relevante si corecte. Ca sa nu mai stai sa cauti prin mii de pagini metoda de slabit care ti se potriveste cel mai bine, cei care scriu pe International Slimming Review fac asta pentru tine.

International Slimming Review nu crede in dieta buna sau dieta proasta ci mai degraba accepta sintagma o dieta este buna pentru mine. De aceea nu lasa la o parte nicio dieta, niciun regim de slabit, oricat de ciudat ar parea - dar care, poate, tie ti se potriveste – punandu-le pe toate sub lupa critica a bunului simt si a principiiilor elementare de nutritie. Dincolo de toate dietele, ceea ce se incearca pe site este insuflarea dorintei de a manca sanatos si de a trai sanatos, mai mult decat de a slabi si a scapa de grasime. Pana la urma, - si vei citi asta in multe din articole - nu poti sa fii suplu pe termen lung, fara sa adopti un stil de alimentatie sanatos si potrivit pentru tine. Stiu ca suna plictisitor si poate ca tu vrei o dieta rapida pentru a slabi 5 kg intr-o saptamana, dar vei vedea ca pe site sunt tot felul de trucuri pentru a-ti "condimenta" alimentatia sanatoasa.

Gasesti pe site o multitudine de diete dar si articole generale din care poti invata sa iti alegi dieta potrivita sau chiar de care dieta...sa te feresti, sfaturi utile pentru cei care incep o cura de slabire si review-uri (din perspective personale dar si profesioniste) ale diferitelor principii si metode de slabire. Pentru ca, afirma autorii articolelor: "Stim, din proprie experienta dar si din marturiile a sute de oameni cu care am venit in contact, CAT DE GREU ESTE SA SLABESTI. Stim de cate obstacole te lovesti si care este natura lor. Pentru ca ai nevoie de ajutor, noi incercam sa iti raspundem la toate intrebarile si dilemele de care te lovesti cand incerci sa dai jos kilogramele in plus. Dar, in ultima instanta, te lasam pe tine sa alegi." 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close