Antena 3 CNN Economic Companii O companie aeriană care le-a cerut pasagerilor să lase recenzii a primit mai mult decât se aștepta!

O companie aeriană care le-a cerut pasagerilor să lase recenzii a primit mai mult decât se aștepta!

O companie aeriană care le-a cerut pasagerilor să lase recenzii a primit mai mult decât se aștepta!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Mai 2016   •   23:55

O companie aeriană care a lansat un program de feedback pentru pasageri, invitându-i să scrie recenzii despre experiența lor de zbor, a avut parte de o mare și neplăcută surpriză.

Cele mai multe recenzii făcute de clienții Delta Airlines, prin programul Delta Pulse, au constat în comentarii defăimătoare la adresa însoțitorilor de zbor, cu insulte referitoare la greutatea și aspectul lor, scrie The Independent.

Unele dintre cele mai surprinzătoare "recenzii", pe care însoțitorii de zbor le-au postat apoi pe pagina de Facebook, au fost:

Aveți prea mulți însoțitori de zbor bătrâni, uzați și supraponderali. Există, de asemenea, câțiva care în mod clar duc "un stil de viață alternativ".

Urăsc această companie și însoțitorii de zbor de aici, în special pe cei de pe zborul meu de acum.

Culoarele sunt prea înguste la avioanele voastre și coatele mele sunt continuu lovite de însoțitoarele voastre de zbor care nu-și pot controla mișcările părții dorsale în timpul mersului.

Cred că rochiile roșii purtate de însoțitoarele de zbor sunt oribile. Sunt strânse pe piele și foarte neatrăgătoare.

Însoțitoarele de zbor de pe acest zbor au fost fabuloase. Ce schimbare frumoasă de a avea echipaj tânăr, proaspăt, interesant la bordul navei, în locul vechilor doamne șterse și care sunt acolo doar pentru a mai face niște bani înainte de a ieși la pensie.

×
Subiecte în articol: companie aeriana
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close