Antena 3 CNN Economic Companii O seară de platină petrecută la Arenele BNR, împreună cu Gică Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase

O seară de platină petrecută la Arenele BNR, împreună cu Gică Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase

O seară de platină petrecută la Arenele BNR, împreună cu Gică Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase
26 Apr 2014   •   10:29

În plină desfășurare a celui mai important turneu de tenis din România - BRD Năstase Ţiriac Trophy 2014 - a cărui mare finală va avea loc duminică, 27 aprilie, la Arenele BNR, vineri spre seară BRD a organizat un eveniment special, dorind să sărbătorească un an de la lansarea cardului BRD Platinum, chiar pe terenurile de tenis.

Seara a început în forță cu un meci demonstrativ. Ilie Năstase, neobosit și într-o formă de zile mari, a făcut echipă cu Andrei Pavel și i-a provocat la un meci de dublu pe câțiva dintre cei mai talentați copii din tenisul românesc actual. În timp ce cuplul Năstase-Pavel era mai mult ocupat cu întreținutul publicului și cu făcutul glumelor, copiii și-au vazut de treabă, au smuls ropote de aplauze și, evident, au învins.

După meci, lumea s-a strâns în jurul celor trei ambasadori ai cardului Platinum, Gică Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase iar glumele au continuat. La un moment dat Hagi îi atrage atenția lui Năstase că e singurul dintre cei trei care nu a beneficiat în timpul carierei de un “10” adevărat: “Ilie, uite, Nadia a luat primul 10 din istoria olimpiadei, eu am purtat tot timpul numărul 10 pe tricou, dar tu degeaba ai fost primul numarul 1 mondial din istoria ATP, pentru ca îți lipsește un zero. Ai fost tu numărul 1, dar n-ai avut un 10” i-a spus Hagi lui Năstase. Ilie n-a mai apucat să-i dea replica pentru că era ocupat cu fotografii care încercau să-l convinga să-și facă o poză cu cardul Platinum. N-au reușit însă. “L-am pierdut, pe cuvânt, nu-l mai găsesc. Nu-l mai am în portofel. Cred că l-am pierdut… dar să știți că e mai bine așa. Oricine l-ar găsi, poate să-l folosească, din partea mea. Spun asta pentru că e imposibil să cheltuiască mai mult decât nevastă-mea. Pe bune, poate fac vreo economie” a glumit Năstase.

S-au deschis însă și discuții serioase, vorbindu-se despre cât de importantă este susținerea și promovarea copiilor talentați din sportul românesc: “Copiii au nevoie de oportunități, de încurajare și de o ușă deschisă ca să practice sportul. Dacă s-ar organiza constant evenimente precum cel organizat de BRD, să-i pună pe copii față în față cu modele precum Ilie Năstase sau Gheorghe Hagi, adevărate simboluri nu doar pentru sport ci pentru întreaga țară, influențezi pozitiv viețile unor copii cu vise și care, credeți-mă, vor să fie încurajați și vor ei înșiși să ajungă poate următorii Ilie Năstase, Hagi sau Nadia. Dacă nu le deschizi aceste uși, le va fi mult mai greu sa reușească. Astăzi au jucat tenis cu Ilie Năstase, o experiență unică în viață. E un lucru minunat, care trebuie repetat și oferit constant acestei tinere generații care se arată nu doar foarte dornică ci și foarte talentată” ne-a spus Nadia Comăneci.

A fost o seară minunată care s-a încheiat cu deliciile culinare ale lui Cătălin Scărlatescu și cu un excelent concert susținut de Aylin & The Lucky Charms.



Flavia Popa - Secretar General BRD
“Nadia, Hagi și Năstase reprezintă pentru noi niște valori în sine, niște oameni de nota 10, niște profesioniști și niște oameni care au revoluționat performanța în sport. Vrem și noi să ne inspirăm din tot ceea ce acești oameni au făcut până acum și să oferim și noi clienților noștri un produs inovativ, un produs de nota 10, pentru oameni de nota 10.”

Adrian Jantea - Director Comercial PF BRD
“Suntem mândri că astăzi sărbătorim un an de la lansarea cardului Platinum, unul dintre cardurile noastre de top, un card complex și care vine cu multe servicii suplimentare premium, inclusiv asigurări de viață și călătorie. Suntem foarte onorați să sărbătorim acest lucru în cadrul turneului de tenis pe care-l organizăm aici la Arenele BNR alături de Ion Țiriac și Ilie Năstase. Suntem mândri să-i avem alături de noi pe cei doi mari tenismeni, dar și pe Nadia Comăneci și Gică Hagi, aici în această locație minunată din București, în parcul cu platani, unde putem fi împreună cu mulți iubitori de tenis.”

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close