Antena 3 CNN Economic Companii Ofertă de toamna la www.electrobazar.ro. Cafetiera vine cu un super cadou: un aspirator vertical performant!

Ofertă de toamna la www.electrobazar.ro. Cafetiera vine cu un super cadou: un aspirator vertical performant!

Ofertă de toamna la www.electrobazar.ro. Cafetiera vine cu un super cadou: un aspirator vertical performant!
12 Oct 2009   •   23:48
PUBLICITATE. Cafetiera care permite sa te relaxezi cu noua serie de arome incantatoare de cappuccino si ciocolata poate fi găsita la un preţ imbatabil la www.electrobazar.ro.
 
Avand aceste produs in bucataria dumneavoastra puteti incepe un ritual de dimineti fermecatoare cu arome "colorate" care va vor urmari pretutindeni. Este usor de curatat, pregateste cappuccino si ciocolata in maxim 6 minute si are un semnal acustic in momentul terminarii pregatirii. Performanta acestui aparat depaseste toate standardele de pregatire automata. Incercati aceasta noua inovatie si veti constata ca viata vi se va schimba intr-o "terapie" de neuitat.O noua sansa la un gust cat mai satisfacator cu minunatul aparat "Easy Timer" si nu veti regreta schimbarea de la o viata monotona la una "energica"!




Numai in luna octombrie, acest produs vine cu un cadou incantator - un aspirator vertical super performant! Detalii pe site-ul www.electrobazar.ro.



Britcom Group, procesator si distribuitor britanic de produse electronice si electrocasnice reconditionate, detinand in Romania o fabrica de reconditionare de 5000mp, certificata ISO9001 / ISO14001, cu 19 linii de productie, putand procesa 35.000 de produse lunar, magazinul online www.electrobazar.ro si un departament de distribuitie locala si internationala, ofera consumatorilor o gama larga de produse electrocasnice mici si electronice, provenite in urma procesului de reconditionare, cu avantaje si beneficii directe atat pentru clienti, cat si pentru producatori si retaileri.

Astfel, consumatorii pot achizitiona produse electronice si electrocasnice cu o reducere de pret intre 40% si 60%, beneficiind de aceleasi caracteristici functionale ale produsului si contribuind in acelasi timp la protejarea mediului inconjurator.

Avantajele produselor Britcom

- Reduceri de pret intre 40% si 60% pentru produsele reconditionate
- O noua viata pentru stocul vechi
- Impact pozitiv asupra mediului inconjurator

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close