Antena 3 Economic Companii (P) 25% reducere la abonamente întreținere spații verzi semnate în perioada ianuarie-martie 2016

(P) 25% reducere la abonamente întreținere spații verzi semnate în perioada ianuarie-martie 2016

17 Dec 2015   •   10:36
(P) 25% reducere la abonamente întreținere spații verzi semnate în perioada ianuarie-martie 2016

Când ai o curte sau grădină de întreținut este mult mai ieftin să semnezi un abonament lunar care te scutește de grija privind spațiul tău verde.

Green Paradise SRL din județul Brașov oferă acest tip de serviciu de întreținere spații verzi bazat pe un abonament lunar.  În funcție de suprafața de spațiu verde și de specificul locației(tip de gazon, plante , alte zone adiționale gen iazuri) firma va face o ofertă de întreținere cu un abonament  lunar.

Avantajele acestui tip de abonament sunt lipsa grijilor pe perioada anului și în plus o îngrijire corectă a spațiului, cu minim 2 operații de întreținere va menține zona verde mult mai sănătoasă.

Abonamentele standard pornesc de la 550lei/lună pentru un spațiu verde de  150metri pătrați și includ tăierea ierbii de 2 ori pe lună și întreținerea plantelor, curățare arbuști.

Firma Green Paradise oferă o reducere suplimentară de 25% pentru contractele semnate în perioada ianuarie-martie 2016. Oferta se refera la zonele Brasov si Bucuresti.

Pentru a primi o ofertă personalizată pentru dumneavoastră puteți trimite un email la [email protected] și firma va răspunde în maxim 24 de ore.

Alte detalii despre abonamentele de întreținere puteți afla de pe www.greenparadisebrasov.ro

GREEN  PARADISE SRL  este o firmă care a beneficiat de sprijin în cadrul unui proiect cofinanțat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale” Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale” - Titlul proiectului: “Economia socială e șansa ta” Contract nr. POSDRU/173/6.1/S/147415Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close