Antena 3 CNN Economic Companii (P) Amgen îşi reafirmă angajamentul de a fi un partener real pentru autorităţile române

(P) Amgen îşi reafirmă angajamentul de a fi un partener real pentru autorităţile române

(P) Amgen îşi reafirmă angajamentul de a fi un partener real pentru autorităţile române
11 Apr 2014   •   17:26

Amgen este o companie specializată în biotehnologie care a evoluat continuu şi a devenit cea mai mare companie biotehnologică independentă din lume. Amgen a răspuns necesităţilor a milioane de pacienţi din întreaga lume şi dezvoltă un portofoliu de medicamente cu potenţial revoluţionar.

Amgen s-a angajat să valorifice potenţialul biotehnologiei pentru a ajuta pacienţii cu afecţiuni grave, prin descoperirea, dezvoltarea, producerea şi furnizarea de produse terapeutice inovatoare de uz uman. Această abordare se bazează în primă instanţă pe utilizarea unor tehnici precum genetica umană avansată pentru a descifra mecanismele complexe ale bolilor şi a înţelege principiile fundamentale ale  mecanismelor biologice la om.

Amgen se orientează preponderent spre domenii în care persistă probleme medicale nerezolvate importante şi îşi canalizează competenţa în domeniul dezvoltării de medicamente biologice în scopul identificării de soluţii care să optimizeze rezultatele tratamentelor şi să îmbunătăţească semnificativ viaţa oamenilor.

Tratamentul a milioane de pacienţi cu boli grave din întreaga lume depinde de producţia în condiţii de siguranţă şi consecventă de medicamente biologice, administrate subcutanat sau intravenos. În calitate de lider mondial în producţia de medicamente biologice, Amgen deţine un palmares impresionant  în ceea ce priveşte furnizarea sigură a unor medicamente de înaltă calitate pacienţilor care au nevoie de acestea. Competenţa, experienţa, vigilenţa şi dedicarea sunt elemente vitale în asigurarea calităţii unui medicament biologic de fiecare dată când este produs un nou lot. În cadrul Amgen, controlul strict al calităţii şi garanţia disponibilităţii constante a medicamentelor pentru pacienţi sunt la fel de importante ca inovaţia ştiinţifică.

“Amgen îşi reafirmă angajamentul de a fi un partener real pentru autorităţile române pentru a identifica soluţiile optime de implementare a celor mai bune politici de sanatate, în beneficiul pacienţilor. Compania noastră îşi organizează activitatea prin planificarea pe termen lung, am investit în trecut şi vom continua să investim în România. Din acest motiv este foarte important pentru noi să ne raportăm la o metodologie transparentă referitoare la modul de actualizare periodică a listei medicamentelor compensate în viitor, conform legislaţiei în vigoare. Suntem decişi să acţionăm în calitate de parteneri ai statului român în domeniul sănătăţii; în acest sens, suntem deschişi dialogului ulterior cu autorităţile române asupra acestor aspecte (Gabor Sztaniszlav- Director General Amgen Romania)

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close