Antena 3 CNN Economic Companii (P) Aranjamente florale, decoratiuni si sfaturi utile pentru o nunta de vis!

(P) Aranjamente florale, decoratiuni si sfaturi utile pentru o nunta de vis!

(P) Aranjamente florale, decoratiuni si sfaturi utile pentru o nunta de vis!
29 Iul 2014   •   21:09

Oricine isi doreste o nunta perfecta, insa cum acest minunat eveniment este, de obicei, unic in viata, lipseste experienta anterioara cu privire la organizarea unei astfel de petreceri. Tocmai de aceea informatiile si sfaturile sunt foarte pretioase, ajutandu-va sa evitati anumite greseli pe care ati putea sa le faceti la nunta voastra. Pentru ca organizarea nuntii sa vi se para cat mai usoara, Royal Mariage va ajuta cu cateva recomandari si informatii de nunta care speram sa va fie utile.

Aici puteti afla care sunt cele mai importante  obiceiuri de nunta si ce superstitii exista cu privire la acest minunat eveniment. Totodata, veti gasi informatii despre planificare nunta, despre indatoririle nasilor si mirilor la nunta, despre posibile nemultumiri ale invitatilor la nunta, ce cantitate de vin este recomandat sa aveti pentru nunta si multe altele.

 
Pentru a crea o atmosfera plina de romantism si eleganta, Royal Mariage va decoreaza salonul de nunta cu elemente precum: huse scaune din brocart ori tafta; fete de masa din brocart sau tafta;  covor rosuaranjamente floralecocarde din flori naturale in pieptul mirelui, nasilor si socrilor sau corsaje din flori naturale la mainile domnisoarelor de onoare, buchet de mireasa din flori naturale, aranjamente cu pene de strut pentru mesele invitatilor la nunta, in mai multe variante de culori, lumanari de cununiefantana de ciocolatafum greu pentru dansul mirilorgheata carbonica pentru bauturiporumbei albi nuntalimuzine nunta in Bucuresti.
 
Puteti contacta Agentia de organizari evenimente Royal Mariage la 0723 479 661 sau folosind formularul de contact din site-ul principal www.royalmariage.ro sau din celelalte site-uri specializate pe tipuri de servicii de nunta:
 
www.buchete-de-mireasa.com
www.flori-nunta.com
www.pene-de-strut.ro
www.lumanari-nunta.com

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close