Antena 3 Economic Companii (P) Atunci când contează, porți Gentlemen`s Corner

(P) Atunci când contează, porți Gentlemen`s Corner

22 Mai 2017   •   11:02
(P) Atunci când contează, porți Gentlemen`s Corner

Noua colecție Gentlemen`s Corner se adresează bărbatului ce iubește viața în mediul urban, ce îndrăznește să poarte haine ce îi fac plăcere, cu accent pe culoare. Nuanțele deosebite de albastru sunt îmbogățite de nuanțe de mov sau bordo, toate pe țesături fine de la producători renumiți, precum Cerruti sau Vitale Barberis Canonico.

Bărbatul Gentlemen`s Corner se bucură de viață în mediul în care trăiește, are un stil relaxat, apreciază hainele de calitate, nu e deranjat de culori îndrăznețe.

Iubește viața cu toate formele și culorile ei, bucură-te acolo unde te afli!

Gentlemen`s Corner vă propune costume bărbați în carouri, cămăși bărbătești din bumbac egiptean și accesorii prețioase. Un accesoriu interesant care apare în noua colecție este pălăria Panama, lucrată în Ecuador din paie, care ne aduce aminte de vremurile de altădată.

Gentlemen's Corner și-a creat propriul stil, îmbinând ultimele trenduri ale modei masculine cu elemente atemporale. Stilul Gentlemen's Corner amintește de stilul italian, cu o linie pe corp, modernă. Atunci când contează, porți Gentlemen`s Corner: costume la comandă croite din cele mai noi materiale țesute de cele mai prestigioase fabrici din Biella, Italia, completate de cămășile pe măsură din bumbacul cel mai fin și accessorii deosebite.

 

Gentlemen's Corner s-a distins prin urmărirea cu deosebită atenție a detaliilor, respectând cu strictețe principiile unui gentleman. Deoarece un gentleman se definește în primul rând prin caracterul și faptele sale și nu doar prin haine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close