Antena 3 CNN Economic Companii (P) Beneficiile schelelor de aluminiu

(P) Beneficiile schelelor de aluminiu

(P) Beneficiile schelelor de aluminiu
05 Apr 2018   •   15:51

Schela este o structură temporară utilizată pentru a susține lucrătorii care fac reparații și modificări la exteriorul unei clădiri sau a unei suprafețe înalte. Dacă aveți nevoie de o schelă și căutați informații despre cel mai potrivit tip de schelă, vi le vom oferi în cele ce urmează.

Schelele pot fi fabricate dintr-o gamă variată de materiale, inclusiv lemn, aluminiu și oțel. Aceste materiale au avantajele și dezavantajele lor.

Înainte de a cumpăra o schelă nouă, este indicat să aflați mai multe informații despre materialul din care este fabricată pentru a descoperi avantajele sale. Dacă vreți să vă achiziționați o schelă de aluminiu, iată câteva din avantajele acestui tip de schelă.

Schela de aluminiu este ușoară

Unul dintre avantajele schelei de aluminiu este greutatea sa. Spre deosebire de schela de oțel sau de lemn, schela de aluminiu este ușoară. Înainte de a o folosi, această schelă trebuie instalată. Fiindcă este ușoară se instalează foarte rapid, spre deosebire de schelele din materiale grele a căror instalare este destul laborioasă și de durată.

Aluminiul este un material ușor, fiind o opțiune ideală pentru o activitate de scurtă durată. Schela de aluminiu poate fi instalată și demontată foarte rapid, ori de câte ori doriți.

Schela de aluminiu este accesibilă din punct de vedere al costului

Un alt beneficiu al schelei de aluminiu este costul acesteia. Schela de aluminiu este de obicei cea mai ieftină opțiune în comparație cu lemnul și oțelul. Există mulți alți factori care afectează prețul schelei în afară de tipul de material, cum ar fi dimensiunea și producătorul. Dar, ca regulă generală, dacă comparați produse similare, aluminiul va fi mai ieftin. Dacă aveți nevoie de schele și nu vreți să cheltuiți mulți bani, schela de aluminiu este cea mai potrivită opțiune pentru dvs.

Schela de aluminiu necesită puțină întreținere

Schela de aluminiu nu necesită multă întreținere. Schela de lemn este cea care necesită cea mai mare întreținere. Lemnul trebuie să fie bine întreținut pentru a nu se deteriora. Oțelul necesită, de asemenea, o atenție deosebită pentru a evita ruginirea, în special în zonele cu umiditate ridicată. Aluminiul nu ruginește și nu se deformează. Prin urmare, necesită puțină îngrijire și întreținere. Dacă nu aveți prea mult timp sau nu vreți să vi-l pierdeți cu întreținerea schelei, schela de aluminiu este opțiunea perfectă pentru dvs.

Descoperind beneficiile diferitelor tipuri de schele, veți putea alege tipul de schelă care corespunde nevoilor dvs. astfel încât să fiți mulțumiți de produsul ales.

De unde puteți cumpăra schele de aluminiu de cea mai bună calitate? De pe rafturionline.ro. Frameworks, compania care deține acest magazin online, comercializează și livrează la nivel național o gamă variată de rafturi metalice, rafturi magazin, rafturi depozitare, schele aluminiu, schele mobile, miniplatformă, scări mobile cu platformă.

Compania Frameworks este reprezentantul exclusiv în România al brand-ului Cagsan, recunoscut în domeniul scărilor și platformelor mobile din aluminiu.

După cum puteți observa, din acest magazin aveți oportunitatea să alegeți dintr-o gamă largă de produse. Aici veți găsi diverse tipuri de schele de aluminiu. Astfel, veți putea alege între schela telescopică mobilă din aluminiu, schela profesională din aluminiu ProTube S și L, schela aluminiu pliabilă, schele aluminiu cu roți simple sau modulară/mai compactă, schela metalică, schele multifuncționale sau extensibile și schele mobile modulare.

Dacă vă doriți niște schele de aluminiu ușor de reglat, vă recomandăm să optați pentru schelele de aluminiu cu două module TeleSafe XL. Acestea au o structură mai lată decât modelele TeleSafe convenționale. Sunt prevăzute cu contravânturi orizontale suplimentare și cu parapet de protecţie ca dotări standard.

Schelele de aluminiu cu două module TeleSafe sunt ușor de reglat deoarece sunt prevăzute cu un sistem special de articulații. De asemenea, sunt sigure, au o greutate mică, se demontează ușor și pot fi folosite în multiple domenii de activitate. Aceste schele sunt fabricate dintr-o structură solidă de aluminiu și ranforsate cu picioare de oțel. Sistemul de blocare Q-Lock permite instalarea schelelor foarte rapid și ușor.

Schelele multifucționale de aluminiu pot fi folosite în diverse moduri. Platforma poate fi demontată și pot fi utilizate ca două scări separate. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile lor.

Dacă doriți mai multe informații, vă recomandăm să contactați reprezentanții magazinului, care vă vor oferi toate detaliile necesare. Astfel, veți putea alege produsele care corespund cel mai bine nevoilor dvs. Spor la cumpărături!

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close