Antena 3 CNN Economic Companii (P) Ce vestiare metalice să cumperi pentru o investiție pe termen lung?

(P) Ce vestiare metalice să cumperi pentru o investiție pe termen lung?

(P) Ce vestiare metalice să cumperi pentru o investiție pe termen lung?
30 Mar 2018   •   16:48

Vestiarele metalice sunt piese de mobilier folosite in numeroase domenii de activitate, de catre toate persoanele care au nevoie sa-si schimbe hainele la locul de munca, imbracand o uniforma speciala: asistenti medicali, doctori, avocati, cadre militare, ingineri, constructori, angajati in diverse magazine sau centre comerciale etc. Astfel, indiferent de functie sau job-ul avut, vestiarele metalice pot fi de mare folos oricui, de la cel mai mic pana la cel mai inalt nivel ierarhic!

Mai mult, aceste piese de mobilier sunt utilizate inclusiv de catre profesori si elevi pentru a-si depozita materialele didactice. De asemenea, unii arhitecti apeleaza si ei la vestiare metalice pentru a-si depozita tuburile cu proiecte, iar anumiti artisti isi stocheaza in acelasi mod fie instrumentele muzicale, fie pensulele de pictat si alte materiale ori ustensile. Iar lista poate continua cu sculele si echipamentele de protectie specifice constructorilor, instalatorilor si asa mai departe.

Deci, in functie de aceste cazuri, trebuie sa ai in vedere doua criterii atunci cand faci alegerea vestiarelor, pentru a-ti fi cu adevarat folositoare pe termen lung:

- daca ai nevoie sa depozitezi haine, este suficient sa cumperi un model cu 1-2 compartimente (despartitor curat/murdar);

- daca trebuie sa depozitezi lucruri de dimensiuni medii sau mici, ai nevoie de un model cu cel putin 4-6 compartimente.

Pe langa aceste doua aspecte care sunt optionale, in functie de nevoile sau preferintele tale, trebuie sa te asiguri in primul rand ca vestiarul pe care vrei sa-l cumperi este avantajos si din punct de vedere calitativ, nu doar ergonomic! Avand in vedere versatilitatea si utilitatea extrem de diversificata a vestiarelor metalice, acest aspect ce tine de rezistenta si durabilitate este vital!

Iata, asadar, cum trebuie sa se prezinte niste vestiare metalice de inalta calitate, care sa reprezinte o investitie pe termen lung, trecand cu succes testul timpului:

Vestiar metalic cu 2 usi Eco+

dimensiune: 600x450x1800 mm

material de fabricare durabil, de inalta calitate

constructie robusta, pentru o utilizare pe termen lung

sistem securizare: butuc cilindru cu doua chei pentru fiecare usa

polita in partea superioara si bara pentru umerase

Vestiar metalic cu 2 usi Z Eco+

dimensiune: 400x450x1800 mm

material de fabricare: tabla sudata de prima calitate cu grosimea de 0,7 mm

2 usi ranforsate pe interior (profil metalic pentru intarirea acestora)

vopsea ignifuga in camp electrostatic pentru siguranta sporita in caz de incendii

compartimentare cu bara pentru umerase individuala

livrare in stare complet asamblata

Vestiar metalic cu picioare si o usa 111/01

dimensiune: 350x350x1800 mm

utilizare: depozitare ustensile, echipamente industriale, uniforme etc.

structura rezistenta din tabla de otel profilata cu grosimea de 0,6 mm

suport eticheta pe usa

raft in partea superioara cu bara pentru umerase

fante de aerisire in acoperis si suport umbrela

NOU! De pe OfficeClass.ro, magazinul de papetarie si birotica online nr. 1 in Romania, poti achizitiona orice tip de mobilier cu plata in rate fara dobanda! In plus, ai transport gratuit, iar la vestiarele metalice prezentate mai sus primesti diverse cadouri: umerase, botosei de unica folosinta, vesta de semnalizare sau casca de protectie.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close