Antena 3 CNN Economic Companii (P) Ceva deștept și îndrăzneț de la Canon

(P) Ceva deștept și îndrăzneț de la Canon

(P) Ceva deștept și îndrăzneț de la Canon
29 Mai 2013   •   21:58

Dacă ești un iubitor de fotografie, nu puține sunt lucrurile pentru care trebuie sa-i mulțumești unui Canon 100D .

Este conceput să îți aducă în continuare cea mai bună tehnologie dezvoltată de Canon pentru un entry-level DSLR, însă de data asta într-un stil inovator, Canon 100D fiind la ora actuală considerat cel mai mic DSLR existent pe piață.

De ce Canon 100D?
Pentru că japonezii de la Canon au venit cu o inovație ce pare să se alinieze exigențelor unui Digital Single Lense Reflex (DSLR) și să concureze prin designul discret al aparatelor foto compacte, păstrând însă, aceeași performanța regăsită la un Canon EOS 650D  sau Canon 700D.

Pentru că ceea ce face ca noul DSLR de la Canon să-și permită reputația de cel mai mic și mai ușor aparat foto cu tehnologie DSLR este adaptarea tuturor pieselor din interior la design-ul mini ce l-a individualizat. Iar ca și încadrare în linia de aparate, a fost conceput să se situeze între Mirrorless-ul Canon EOS M și Canon 1100D.

În plus, chiar dacă este vorba despre cel mai mic DSLR din lume, senzorul este tot APS-C, cu precizarea că dispunde și de senzori de detecție de fază integrați pentru a focaliza rapid în modurile Live View și în filmare Full HD.

Canon 100D este o maturizare deșteaptă a unei camere compacte și este destinat celor care vor să facă updgrade la un DSLR performant dar în același timp ușor de de manevrat și ergonomic. Pentru toate acestea, Canon 100D mai este și cunoscut sub denumirea de Rebel SL1 sau drept „A DSLR you`ll never want to leave behind”(n.r. Un DSLR pe care nu vei putea să-l uiți nicăieri).

Și pentru că nu mai există niciun dubiu legat de performanța acestui dispozitiv high-tech de ultimă generație, îți recomandăm să mergi să-l cauți si sa-l testezi acolo unde este cel mai ușor de găsit și unde se prezintă cu cel mai bun preț de pe piață, adica la F64, magazinul care îți pune la dispoziție cele mai performante echipamente foto-video de pe piață.

Pentru mai multe detalii și oferte existente, accesează magazinul lor online: www.f64.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close