Antena 3 CNN Economic Companii (P) Cum să fii chic cu un buget mic

(P) Cum să fii chic cu un buget mic

(P) Cum să fii chic cu un buget mic
17 Mar 2014   •   17:01

Primăvara este momentul  în care garderobele noastre se trezesc la viață, în care paltoanele în nuanțe mohorâte, cu ajutorul cărora am facut față anotimpului rece, devin doar o amintire. Și pentru că o garderobă nouă este mereu un motiv de bucurie, cu siguranță ai deja o listă cu ținute din noile colecții apărute în magazine. Dacă totuși stilul nu se impacă cu bugetul de care dispui noi îți dezvăluim un secret. Îți prezentam o listă cu haine perfecte pentru noul sezon la prețuri accesibile. Primavara asta se poarta nuanțele tari, de aceea brand-ul L’AVENUE îți propune o rochie plisată de culoare albastru electric, potrivită pentru zilele în care vrei sa faci o declarație de eleganță.  Pentru momentele în care ești pe fugă, în weekend sau la cumpărături, un pulover clasic, din material plăcut la atingere, este alegerea ideală.

       

Rochie L’AVENUE, 165 LEI                                                


Rochie L’AVENUE, 175 LEI

 

Dacă ai un stil relaxat și jeansii fac parte din rutina ta zilnică, brand-ul Fornarina a creat pentru tine blugii la care nu vei vrea sa renunți nici după ani de purtare. Modelul skinny cu croială trei sferturi îți va pune în valoare picioarele și datorită nuanței versatile vei putea să îi porți cu aproape orice piesă vestimentară.

Vrei să fii sexy? Atunci alege o rochie semnată L’AVENUE, din dantelă beige, ornată cu cristale și mărgele, cu ajutorul căreia vei capta toate privirile la petrecerile sezonului.

      
Nu am uitat nici de accesorii, doar ele pot să ridice sau să distrugă o ținută.

Băscuțele cu urechi de pisică sunt tendințele sezonului, fiind perfecte dacă vrei sa conferi un aer jucăuș ținutelor tale. L’AVENUE îți propune doua variante de culoare, roșu - pentru fashionistele îndrăznețe - și negru – pentru admiratoarele stilului clasic.
 


Basca L”AVENUE, 115 LEI    
                                                             

Basca L’AVENUE, 115 LEI


Cu atâtea opțiuni tentante, tot ce îți rămâne de făcut este să alegi piesa preferată și să te lași admirată în această primavară. Produsele prezentate se găsesc online pe site-ul  lavenue.com

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close