Antena 3 CNN Economic Companii (P) E timpul pentru shopping! Gentlemen’s Corner a lansat oferta 2+1 GRATIS la cămăşi şi cravate!

(P) E timpul pentru shopping! Gentlemen’s Corner a lansat oferta 2+1 GRATIS la cămăşi şi cravate!

(P) E timpul pentru shopping! Gentlemen’s Corner a lansat oferta 2+1 GRATIS la cămăşi şi cravate!
18 Dec 2015   •   11:05

Un gentlemen desăvârşit se preocupă întotdeauna din timp de ţinutele sale. Tocmai de aceea, magazinele Gentlemen’s Corner au lansat în luna decembrie o ofertă de nerefuzat pentru bărbaţi. În luna cadourilor, cel mai potrivit dar pe care vi-l puteţi face este achiziţionarea unui set de cămăşi şi cravate de la noi. Şi asta pentru că am lansat oferta 2+1 la aceste produse! 

Concret, la achiziţionarea oricăror două cămăşi aflate în promoţie sau a oricăror două cravate veţi primi automat o cămaşă sau o cravată gratis. Potrivit regulamentului promoţiei, produsul gratuit este produsul cel mai ieftin. 

Oferta Gentlemen’s Corner în materie de cămăşi şi cravate este una extrem de variată. Produsele noastre sunt realizate din cele mai fine materiale, aparţinând unor producători renumiţi. Cămăşile sunt atât pentru ţinutele business, cât şi de ceremonie, acoperind o gamă bogată de culori. De asemenea, cravatele sunt din materiale rafinate, mătase sau ţesături deosebite, în promoţie intrând şi cravatele de tip ascot. 

Precizăm faptul că puteţi alege orice cămaşă sau cravată din mărcile Valentino, CK Calvin Klein sau Gentlemen`s Corner.  De asemenea, toate produsele oferite de noi vin într-un ambalaj special, putând reprezenta varianta ideală pentru un cadou de sărbători. 

Puteţi consulta oricând pe site-ul nostru http://www.gentlemenscorner.ro oferta de cămăşi şi cravate, dar şi gama largă de costume, pantofi şi accesorii care aduc eleganţa şi rafinamentul în vestimentaţia oricărui bărbat. De asemenea, ne puteţi oricând vizita în magazinele noastre: Flagship Store: Gentlemen's Corner, din Bd. Dacia, nr. 119, Bucureşti sau în Gentlemen's Corner Store, deschis în Galeriile de modă Apaca, din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7, Bucureşti. Aici veţi fi întâmpinaţi ăntotdeauna de consilierii noştri vestimentari ce vă vor oferi cele mai bune sfaturi în domeniu. 

Gentlemen’s Corner este unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din vestimentaţia masculină autohtonă. Producem, executăm la comandă şi oferim o gamă largă de produse vestimentare de lux, de la costume, cămăşi şi accesorii, până la pantofi şi obiecte de marochinărie de cea mai rafinată calitate, toate la un preţ corect.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close