Antena 3 CNN Economic Companii (P) Gentlemen's Corner anunta deschiderea unui magazin propriu in galeriile de moda Apaca: Gentlemen's Corner Store

(P) Gentlemen's Corner anunta deschiderea unui magazin propriu in galeriile de moda Apaca: Gentlemen's Corner Store

(P) Gentlemen's Corner anunta deschiderea unui magazin propriu in galeriile de moda Apaca: Gentlemen's Corner Store
21 Apr 2015   •   08:30
Devenit un reper pe piata de fashion pentru barbati din Romania, Gentlemen's Corner anunta deschiderea unui magazin propriu intr-un loc de traditie pentru istoria confectiilor din Bucuresti. Astfel, din aprilie, Gentlemen's Corner va oferi o gama variata de costume, sacouri, camasi si accesorii pentru barbati in Galeriile de moda Apaca.
 
Noul magazin se va numi Gentlemen's Corner Store si marcheaza intrarea produselor premium de o calitate deosebita, dar la un pret corect, in cel mai vechi si cunoscut loc de care se leaga dezvoltarea brandurilor de confectii din Romania.
 
Produsele Gentlemen's Corner ies in evidenta printr-o croiala impecabila, folosind materiale exclusive, de cea mai buna calitate, dar inainte de toate prin impunerea unui stil inconfundabil. La noi veti gasi intotdeauna produse de bun gust, care imbina linia clasica, eleganta, cu tendintele moderne, alese cu moderatie.
 
Odata cu deschiderea Gentlemen's Corner Store in Galeriile de moda Apaca veti putea gasi aici consilieri vestimentari cu pregatire profesionala, care va vor oferi cu promptitudine consultanta de specialitate in domeniu. Dilemele legate de modul de asortare a diverselor culori, croieli si accesorii vor fi de acum rezolvate cu usurinta de specialisti pregatiti special pentru a va oferi cele mai bune sfaturi in materie de fashion si design vestimentar.
 
In noul magazin Gentlemen's Corner Store veti putea gasi o gama variata de costume, de diferite culori, cu accent pe zona de ceremonie si business. Toate costumele Gentlemen's Corner sunt croite suta la suta din lana sau amestec de lana cu mohair.
 
Tot aici veti gasi si o oferta bogata de sacouri, toate avand o croiala deosebita, ce imbina eleganta si rafinamentul cu confortul oferit. Atat la costume cat si la sacouri puteti alege dintr-o paleta larga de nuante acestea fiind usor asortabile unor tinute variate.
 
Camasile pentru barbati din magazinul Gentlemen's Corner Store sunt suta la suta din bumbac, de o calitate garantata de firmele de prestigiu cu care colaboram. Gama de culori este una variata, care poate fi adaptata la diverse imprejurari. Masurile sunt de asemenea variate, putand fi adaptate pe orice tip de cerinta.
 
La Gentlemen's Corner Store exista si o bogata colectie de cravate din matase, toate beneficiind de o tesatura deosebita, intr-o gama ultra variata de culori. In magazinul nostru se afla si o multitudine de alte accesorii masculine, de la papioane si batiste de diferite nuante si culori, pana la butoni si produse de marochinarie bazate pe o piele de cea mai buna calitate.
 
Prin intrarea cu un magazin personalizat in Galeriile de moda Apaca ne propunem sa oferim unui numar cat mai mare de barbati ocazia de a se convinge ca adevaratul stil al unui gentleman este dat intotdeauna de o costumatie aleasa cu rafinament si bun gust.
 
Unde ne puteti gasi:
•    - Flagship Store : Gentlemen's Corner, din Bd. Dacia, nr. 119, Bucuresti
Pentru costume la comanda, puteti face programari sunand la numerele de telefon 021.310.70.43 sau 0729.907.934. Programarile se pot face atat pentru timpul saptamanii, cat si pentru ziua de sambata. De luni pana vineri ne putem deplasa si la domiciliul/biroul clientului in Bucuresti.
 
•    - Online, la adresa http://www.gentlemenscorner.ro. Aici puteti gasi informatii la zi despre noi si produsele noastre si, de asemenea, puteti comanda dintr-o oferta variata de costume, camasi si accesorii masculine. Pentru comenzi, consultati pagina http://www.gentlemenscorner.ro/cum_cumpar.php 
 
•       - Gentlemen's Corner Store, magazin deschis in Galeriile de moda Apaca, din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7, Bucuresti. Aici gasiti o gama variata de produse, de la costume de ceremonie sau business, camasi, dar si accesorii de toate tipurile: cravate, papioane, batiste, butoni, produse de marochinarie. Vom pune accent pe reduceri atractive, promotii speciale si un sistem Made-to-Measure simplu si accesibil.
 
Gentlemen's Corner este o marca inregistrata pe teritoriul Comunitatii Europene (Community Trade Mark), fiind din 2010 un nume de referinta pe piata de fashion pentru barbati din Romania. Sub brandul Gentlemen's Corner producem costume barbati, camasi, butoni, cravate, batiste, papioane, toate din materiale de cea mai buna calitate, beneficiind de experienta unor croitori de inalta tinuta profesionala.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close