Antena 3 CNN Economic Companii (P) HAINE ONLINE

(P) HAINE ONLINE

(P) HAINE ONLINE
28 Apr 2014   •   13:16
În fiecare sezon garderobele fashionistelor se schimbă, paltoanele din lână și puloverele tricotate lăsând loc top-urilor din mătase și rochiilor diafane. Și pentru ca vrem să fim în tendințe indiferent de anotimp, brand-ul L’Avenue vine în întâmpinarea nevoilor noastre cu o colecție proprie, formată din piese-cheie în noul sezon.

Dintre acestea, am ales câteva cu ajutorul cărora vei arăta senzațional, atât în zilele petrecute la birou cât și în momente de relaxare sau la evenimente speciale.

Pentru fashionistele ultra-sofisticate, ce aleg să îmbine calitatea și design-ul în tendințe L’Avenue a pregătit o rochie bralette, ideală pentru zilele însorite ce urmează.  Poart-o cu un sacou clasic dacă vrei să compui o ținută business elegantă, urmând ca după lăsarea serii să renunți la blazer în favoarea accesoriilor statement.

Special pentru evenimente stylish L’Avenue îți propune o rochie neagră, cu design asimetric, în tendințe.  Poart-o cu o pereche de pantofi la culoare pentru a obține o ținută monocromă, extrem de apreciată în noul sezon.


Rochie Bralette L’AVENUE, 175 LEI                                                               



Rochie Maxi L’AVENUE, 180 LEI



Nu trebuie să neglijezi nici accesoriile, acestea pot ridica orice ținută la rang de must-have sau o pot distruge în cazul în care nu sunt alese corespunzător. Pentru a-ți fi de ajutor am ales trei genți semnate de brand-uri celebre, care îți vor transforma ținutele în adevarate declarații de stil.

Completează un outfit elegant cu o geantă croco de culoare neagră, semnată de Stella McCartney.

O geantă clasică, într-o nuanță neutră este esențială în orice garderobă iar acest model de la Jimmy Choo îmbină perfect calitatea exemplară cu design-ul timeless.

Special pentru o divă autentică, acest clutch Jimmy Choo reprezintă o declarație de rafinament. Purtându-l la petreceri glam, vei obține cu siguranță statutul de fashionista autentică.




Geanta Stella McCartney, 2322 LEI



Geanta Jimmy Choo, 2280 LEI



Clutch Jimmy Choo, 822 LEI                







Versatile și ușor de purtat, fiecare dintre aceste piese reprezintă un must-have, care îți va upgrada instantaneu garderoba.

 

Mai multe produse, precum și reduceri considerabile, poți găsi pe site-ul lavenue.com.





×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close