Antena 3 CNN Economic Companii (P) HAINE ONLINE

(P) HAINE ONLINE

(P) HAINE ONLINE
05 Mai 2014   •   12:14
Sezon dupa sezon podiumurile internationale sunt invadate de rochii cu aer glam, pantofi cu toc stiletto si accesorii excentrice – sa recunoastem insa ca oricat ne-ar placea sa le vedem in paginile revistelor, aceste tinute rareori fac parte din alegerile noastre cotidiene.  Intuind directia in care se indreapta femeia contemporana, care prefera o pereche de bascheti in locul sandalelor cu toc cui, designerii au conceput o serie impresionanta de colectii cu aer atletic, numai bune pentru fashioniste active, care adora sa impleteasca moda si confortul. Printre acestea se afla cateva piese care cu siguranta iti vor fura inima chiar daca nu esti o sportiva innascuta.


Celebrul brand Cheap Monday ne propune o tinuta relaxata, formata din pulover si pantaloni supradimensionati, perfecta atat pentru orele de gym cat si pentru mult-asteptatele plimbari in aer liber.

Daca esti adepta outfiturilor feminine, acelasi brand promoveaza o rochie casual, intr-o nuanta degrade, perfecta pentru zilele calduroase ce ne asteapta.

Pentru iubitoarele stilului chic, brand-ul francez American Vintage ne propune o tunica realizata din bumbac si matase, pe care o vei putea purta atat cu o pereche de colanti negri cat si cu jeansi relaxati.


Pulover CHEAP MONDAY, 98 LEI                   

         

Rochie CHEAP MONDAY, 129 LEI                               



Rochie AMERICAN VINTAGE, 199 LEI

Accesoriiile sunt esentiale si in conceperea tinutelor casual – am ales cateva perechi de bascheti care se potrivesc de minune cu tinutele prezentate mai sus.


Tenisi BENSIMON, 99 LEI 


Bascheti PHILIPPE MODEL, 579 LEI


Bascheti PHILIPP PLEIN, 1866 LEI



Daca esti o fire sportiva alege o pereche de tenisi Bensimon, care datorita varfului flexibil si a talpii din cauciuc sunt ideali pentru plimbari lungi.

 

Pentru un look ultra-cool, alege o pereche de bascheti Philippe Model, al caror aspect uzat va da impresia ca ti-au fost alaturi ani de-a randul.

 

Pentru adeptele stilului punk, celebrul brand Philipp Plein a creat o pereche de bascheti cu tinte, cu ajutorul carora vei obtine statutul de fashionista autentica.

Versatile și ușor de purtat, fiecare dintre aceste piese reprezintă un must-have, care îți va upgrada instantaneu garderoba.

 

Mai multe produse, precum și reduceri considerabile, poți găsi pe site-ul  lavenue.com





×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close