Antena 3 CNN Economic Companii (P) HAINE ONLINE

(P) HAINE ONLINE

(P) HAINE ONLINE
19 Mai 2014   •   17:46

In apropierea sezonului estival, atenția fashionistelor se îndreaptă către rochii din mătase, top-uri fără mânecă și sandale cu barete. Totusi, vremea capricioasă nu ne permite să renunțăm în totalitate la anumite piese vestimentare care ne amintesc de sezonul rece, transformând outfit-urile zilnice în adevărate probe de imaginație. Noi îți propunem o serie de trei ținute ultra-chic, cu ajutorul cărora vei putea face față cu eleganta fluctuațiilor de temperatură din timpul zilelor de primăvară.

Celebrul brand Sass & Bide aduce în prim-plan un blazer in tendinte,cu dungi verticale si orizontale, care de frigul dimineților de primăvară. Poartă-l cu o pereche de jeansi skinny, de culoare neagră și cu accesorii cu design minimalist.


SASS & BIDE Blazer, 289 LEI


A.F.VANDERVORST Trench, 499 LEI


SLOW AND STEADY WINS THE RACE Blazer, 285 LEI






Pentru fashioniste elegante A.F.Vandervorst propune un trench din bumbac de culoare verde, potrivit atât pentru outfit-uri business cât și pentru ocazii speciale. Poartă-l cu o rochie midi, de culoare beige și cu o pereche de pantofi cu toc înalt.

Daca esti adepta ținutelor casual-chic, alege un sacou din denim, semnat de brand-ul Slow and Steady Wins the Race. Îl poți purta cu o pereche de jeansi evazați, și cu pantofi-platformă.

Accesoriiile sunt esentiale în conceperea unei ținute – am ales câteva perechi de pantofi care se potrivesc de minune cu outfit-urile prezentate mai sus.


SERGIO ROSSI, Pantofi din piele 1554 LEI


NO.21 Pantofi din piele de sarpe, 1110 LEI


HOUSE OF HARLOW 1960 Platforme din piele 515 LEI



 



Pentru un look original, alege o pereche de pantofi cu platfotmă semnați de celebrul designer Sergio Rossi.

Daca esti o fire elegantă, alege o pereche de pantofi NO.21, care datorită vârfului din piele de șarpe te va ajuta să fii ultra-chic.

Pentru fashionistele care vor să îmbine designul și confortul, celebrul brand House of Harlow 1960 a creat o pereche de sandale-platformă din piele împletită, pe care le vei putea purta atât cu outfit-uri casual cât și cu ținute elegante.

Versatile și ușor de purtat, fiecare dintre aceste piese reprezintă un must-have, care îți va upgrada instantaneu garderoba.

Mai multe produse, precum și reduceri considerabile, poți găsi pe site-ul  lavenue.com.

 

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close