Antena 3 CNN Economic Companii (P) Hidroizolații Conduraru Grup Construct - Cele mai bune hidroizolații și termoizolații pentru terase și fundații

(P) Hidroizolații Conduraru Grup Construct - Cele mai bune hidroizolații și termoizolații pentru terase și fundații

(P) Hidroizolații Conduraru Grup Construct - Cele mai bune hidroizolații și termoizolații pentru terase și fundații
15 Oct 2018   •   17:12

Când vine vorba despre servicii profesionale de hidroizolații și termoizolații, societatea Conduraru Grup Construct SRL este cea mai bună alegere pentru d-voastră, pentru că are o echipă de specialiști, foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional, care utilizează cele mai bune metode și materiale pentru realizarea lucrărilor dorite. Dintre acestea fac parte materiale bituminoase, EPDM, PVC, mortare, lichide, poliuretanice, mono și bicomponente. Toate acestea sunt materiale premium, de cea mai înaltă calitate, furnizate de brand-uri renumite: Apla-Fabryo, Ravago, Bauder, Soprema, Membrane.

Domeniile de specialitate ale societății Conduraru Grup Construct sunt la fel de cuprinzătoare ca și pachetul de servicii variat în construcții civile și industriale. Echipa competentă, eficientă și bine pregătită de la Conduraru Grup Construct face tot posibilul, datorită experienței sale, de a îndeplini condițiile în continuă schimbare și exigențele industriei de construcții. De asemenea, ea are ca obiectiv garantarea unor rezultate excelente clienților, în diverse activități de specialitate, de cea mai înaltă calitate (conform standardelor ISO 9001 sau ISO 14001):

  • Izolații

  • Hidroizolații

  • Termoizolații

  • Termohidroizolații

  • Impermeabilizări.

La Conduraru Grup Construct, clienții pot beneficia de o gamă completă de servicii în domeniul tehnologiei de termo și hidroizolație profesională. Acestea includ:

  • Hidroizolație terase monostrat sau dublustrat

  • Termo și hidroizolație terase circulabile, necirculabile, cu PVC-EPDM, circulabile inversate

  • Hidroizolație și protecție exterioară a pereților unor case, blocuri și fundații de clădiri

  • Hidroizolație poduri, tuneluri, alei pietonale și pasaje rutiere

  • Impermeabilizare cu mebrane EPDM pentru iazuri, piscine, bazine, fose, etc.

Hidroizolație terase monostrat și dublustrat cu sisteme inovatoare Conduraru Grup Construct

O terasă deteriorată poate duce la apariția umidității în subsolul ei și în încăperile adiacente. Din acest motiv este important să faceți o lucrare de hidroizolație profesională cu o echipă de specialiști de la Conduraru Grup Construct. Asta este cea mai eficientă soluție din punct de vedere al costurilor și durabilității lucrării în timp.

Întotdeauna este important să aflați cauza pătrunderii umidității când este vorba despre hidroizolația terasei. Prin urmare, o societate specializată în astfel de servicii – cum este Conduraru Grup Construct – nu va începe pur și simplu cu operația de hidroizolație, ci cu depistarea zonelor deteriorate care trebuie reparate, hidroizolate, cu pregătirea stratului suport.

Servicii Conduraru Grup Construct pentru hidroizolația exterioară a pereților subsolurilor și fundațiilor

Hidroizolația pereților subsolurilor reprezintă un complex de măsuri importante care vizează protecția exterioară a pereților, a structurilor din beton (sau din alte materiale) de efectele negative ale unor factori externi. Acest proces de deteriorare al pereților poate fi agravat de lipsa de lumină naturală (din subsoluri), de ventilația slabă și de alți factori.

Prin realizarea unor lucrări profesionale de hidroizolație și protecție exterioară a pereților cu experții de la Conduraru Grup Construct se previn anumite probleme grave, cum ar fi: coroziunea pereților, armăturilor, slăbirea structurilor din beton și distrugerea lor în timp, ruperea cablurilor de alimentare, nemulțumirea chiriașilor, creșterea costurilor de reparații și de restaurare și multe altele.

Hidroizolație poduri și pasaje rutiere, rampe, alei pietonale, tuneluri și viaducte

Chiar și atunci când se folosește un beton de înaltă calitate este necesară o lucrare de hidroizolație a suprafeței betonului pentru o mai bună durabilitate în timp. Societatea Conduraru Grup Construct realizează astfel de lucrări speciale de hidroizolație la poduri, pasaje rutiere, tuneluri, alei pietonale, etc.

Execuția lucrărilor necesită cunoștințe de specialitate și experiență în acest domeniu. O lucrare de cea mai înaltă calitate poate fi realizată doar cu o echipă de profesioniști ai unei societăți specializate în astfel de servicii, cum este Conduraru Grup Construct. Lucrările de hidroizolații au o garanție de 10 ani.

Cea mai bună metodă de impermeabilizare și hidroizolație a iazurilor artificiale

În cazul iazurilor artificiale sau a bazinelor piscicole este importantă realizarea unor lucrări de izolație, termoizolație 100%. Societatea Conduraru Grup Construct realizează impermeabilizarea acestor suprafețe cu membrane EPDM, printr-o tehnologie de termoizolație avansată, mai puțin cunoscută în țara noastră. Această membrană se sparge mult mai greu, este foarte rezistentă în timp, poate rezista chiar și la glonțul tras cu arma cu aer comprimat, sau la alți factori externi: rizomi, rădăcini, gheare de animale.

Această soluție oferită de Conduraru Grup este ideală pentru:

  • Bazine, iazuri artificiale, iazuri de grădină

  • Piscine, fose, bazine de irigație

  • Depozite de stocare, gropi ecologice

  • Bazine de retenție, zootehnice sau bazine piscicole.

Prețurile la toate aceste servicii profesionale sunt accesibile, în conformitate cu suprafața, complexitatea lucrărilor și calitatea materialelor utilizate. Sistemele diferă prin complexitate, pot fi garantate 6-10-12 ani, au poliță de asigurare Groupama.

Flexibilitatea mare a specialiștilor de la societatea Conduraru Grup Construct permite de fiecare dată o finalizare rapidă, corectă și punctuală a tuturor comenzilor. Discutând cu fiecare client în parte, cei de la Conduraru Grup Construct vor căuta cea mai bună soluție individuală pentru proiectul acestuia.

Analizând doar companiile care au apelat la serviciile societății Conduraru Grup Construct putem înțelege renumele deja câștigat pe piața românească și succesul datorat lucrărilor de înaltă calitate. Printre clienți se numără: LIDL, Aeroportul Băneasa, Mega Image, Pirelli România, UTI, Fan Courier, Biofarm, Luxten, Soho Residence, Soprex, Cubic Residence, Isovolta, Pangram, Apulum 94, Badsi Nissan și alții.

Apelați cu încredere la societatea Hidroizolații Conduraru Grup Construct care are sediul central în orașul București și care realizează activități în toată țara.

Adresa este:

SC Conduraru Grup Construct SRL
Str. Matei Voievod, nr. 114, Bl.A, Sc.1, Et.1, Ap.2, Sector 2, Bucureşti

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați reprezentanții de la Conduraru Grup Construct prin e-mail sau prin telefon:

0721.724.104 / 0756.724.104 / 021.410.4400

[email protected]

[email protected]

Mai multe informații despre companie puteți găsi și pe pagina de Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/hidroizolatii.conduraru

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close