Antena 3 CNN Economic Companii (P) Indrazneste! Gentlemen’s Corner, brandul care transforma orice barbat intr-un gentleman!

(P) Indrazneste! Gentlemen’s Corner, brandul care transforma orice barbat intr-un gentleman!

(P) Indrazneste! Gentlemen’s Corner, brandul care transforma orice barbat intr-un gentleman!
11 Iul 2016   •   10:56

Crezi ca toate costumele arata la fel? Ti se pare indiferent ce camasa alegi in fiecare dimineata? Nu pui pret pe accesoriile unei tinute? Iata ca a venit, in sfarsit, momentul unei schimbari! Indrazneste! Acum ai de partea ta brandul care iti demonstreaza ca imposibilul devine perfect posibil si ca orice barbat se poate transforma intr-un exponent al bunului gust! 

 

Gentlemen’s Corner, brandul care a reusit sa readuca farmecul inegalabil al tinutelor clasice pe piata romaneasca de profil, te provoaca acum prin noile colectii sa experimentezi cele mai incredibile senzatii! Consilierii nostri vestimentari au reusit sa introduca noile tendinte moderne din moda masculina, pastrand totodata regulile de aur ale croitoriei.

 

Noile noastre tinute de lux transforma ireversibil orice domn intr-un gentleman desavarsit, calitatea, textura si precizia liniei vestimentare creand o dependenta totala de brandul Gentlemen’s Corner! Totul fiind livrat la un pret corect, fara egal in Romania!

 

Cel mai important atu al nostru este experienta marca Gentlemen’s Corner, pe care o propunem oricarui client ce ne trece pragul! In magazinele noastre reusim efectiv sa transformam oamenii si sa dam cu adevarat sens sintagmei “haina il schimba pe om”!

 

Iti este teama sa porti un smoking? Iti vom demonstra ca, folosind tusele potrivite, prestanta ta intr-o tinuta de ceremonie va fi una incredibila. Esti reticent in privinta culorilor? Vino la Gentlemen’s Corner si vei descoperi cat de clasic, elegant si, totodata, modern, pot fi un sacou rosu inchis, un pantalon albastru sau o pereche de pantofi de culoarea coniacului!

 

Nu reusesti sa faci diferenta dintre camasi? Iti vom oferi o gama extrem de variata de tesaturi de cea mai fina calitate si vei descoperi, alaturi de produsele Gentlemen’s Corner, ca unele haine chiar pot crea dependenta!

 

Tinutele din noile colectii Gentlemen’s Corner iti confera incredere, siguranta si certitudinea ca, de acum inainte, ai trecut intr-o alta etapa a vestimentatiei! Indiferent ca doresti sa iti pregatesti intrarea la un eveniment important din viata ta, ca incerci sa iti usurezi munca de birou prin avantajul oferit de o tinuta adecvata sau pur si simplu iti doresti sa te simti liber si elegant la o petrecere, colectiile Gentlemen’s Corner reprezinta solutia cea mai adecvata pentru garderoba ta.

 

In noile tinute de ceremonie Gentlemen’s Corner am introdus culori indraznete, care depasesc cu eleganta sfera clasicului, clientii nostri putand de acum sa se rasfete cu nuante dintre cele mai inovatoare.

Pentru tinutele de business, am schimbat regula jocului, introducand butonierele in contrast, un element care sparge monotonia liniei clasice, aducand un plus de eleganta si rafinament.

 

Pentru tinutele casual, am incercat abordari inedite, care sa schimbe radical prestanta celui care le poarta. Iar in materie de camasi, am amestecat tesaturile cele mai fine, cu cele mai vii culori, reusind sa aducem pe piata o gama ultra variata de modele, potrivite pentru orice imprejurare.

 

De asemenea, iti oferim accesorii indraznete, de la pantofii realizati din cea mai apreciata piele a momentului, pana la butonii Tateossian sau batistele si cravatele din cea mai fina matase. La Gentlemen’s Corner gasesti intotdeauna pachetul vestimentar complet, care iti confera garantia unei schimbari totale.

 

Pentru a experimenta cele mai rafinate senzatii ale momentului in materie de moda masculina, te asteptam in fiecare zi in oricare din magazinele noastre, pentru ati demonstra in cel mai placut mod cu putinta ca haina chiar il schimba pe om!

 

Programeaza chiar acum o vizita la Flagship Store: Gentlemen's Corner, din Bd. Dacia nr. 119, Bucureşti sau in Gentlemen's Corner Store, deschis în Galeriile de modă Apaca, din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7, Bucureşti. Puteti, de asemenea, consulta oricand oferta Gentlemen's Corner, pe site-ul nostru:  http://www.gentlemenscorner.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close