Antena 3 CNN Economic Companii (P) Înscrie-te din timp la Şcoala IAA de Marketing & Comunicare şi beneficiezi de preţuri speciale

(P) Înscrie-te din timp la Şcoala IAA de Marketing & Comunicare şi beneficiezi de preţuri speciale

(P) Înscrie-te din timp la Şcoala IAA de Marketing & Comunicare şi beneficiezi de preţuri speciale
18 Iun 2014   •   17:08
Începând de azi si pana la data de 21 iulie, puteti beneficia de preturi speciale pentru înscrieri la Modulul Fundamentals of Marketing & Communication, Modulul Strategic Marketing & Communication, Modulul Digital Marketing & communication și Modulul Leadership in Marketing & Communication. Cei care se inscriu pana la data de 21 iulie, beneficiaza de 15% reducere, iar pentru mai multi inscrisi de la aceiasi companie se vor acorda beneficii suplimentare.

Modulul Fundamentals of Marketing & Communication, se adresează persoanelor angajate în departamentele de marketing, comunicare sau publicitate, cu studii superioare si cu maxim 3 ani de experienţă în domeniu.  Cursurile vor începe în luna septembrie 2014 și se vor desfășura pe parcursul a 18 de zile.

Modulul Strategic Marketing & Communication se adresează specialiştilor şi managerilor din industrie, cu studii superioare şi cu experienţă în domeniu de la 4 până la maxim 7 ani. Cursurile vor începe în luna octombrie 2014 și se vor desfășura pe parcursul a 20 de zile.

Modulul Digital Marketing & Communication se adresează mid managerilor și seniorilor din agenții și companii (account manageri, senior account manageri, account directori, brand manageri, senior brand manageri și strategic planneri) - care doresc să învețe cum să intergreze în mod strategic digitalul în planurile de marketing și comunicare. Cursurile vor începe în luna octombrie 2014 și se vor desfășura pe parcursul a 18 zile.

 

Modulul Leadership in Marketing & Communication este un program de training intensiv adresat tuturor antreprenorilor și managerilor cu peste 10 ani experiență și care dețin poziții de top management.

Cursurile acestui modul urmăresc, în principal, dezvoltarea abilităților de leadership inspirațional, gestionarea şi susţinerea inovaţiei, conducerea proiectelor de schimbare şi transformare, dar și gestionarea aspectelor organizatorice și de conducere a resursei umane. Cursurile vor începe în luna noiembrie 2014.



Pentru mai multe informaţii şi detalii cu privire modulele Scolii IAA si la înscriere vă rugăm să contactaţi: [email protected]  si [email protected], telefon: 031.105.24.14.





Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare este un program de pregătire profesională intensivă care îmbină abordarea teoretică cu practica și cu studiul individual, fiind cel mai amplu proiect din România în domeniul educației  realizat de către o asociaţie profesională.  Școala IAA reunește la catedră practicieni, iar în sălile de curs oameni activi în industrie, care pot aplica imediat cunoştintele şi metodele de lucru învăţate.

International Advertising Associtation este organizaţie tripartitã, un parteneriat strategic unic, ce apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing - de la clienţi şi agenţii de publicitate până la mass media. Este o asociaţie ce cuprinde toate disciplinele implicate în construirea unei mărci şi are o organizare globală, cu baze în 96 de ţări.

În România, IAA reuneste 120 companii, rolul său este să promoveze în standardele profesionale şi etice recunoscute în domeniul publicităţii.





×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close