Antena 3 CNN Economic Companii (P) Janssen - colaborare cu întreaga lume pentru sănătatea tuturor oamenilor

(P) Janssen - colaborare cu întreaga lume pentru sănătatea tuturor oamenilor

(P) Janssen - colaborare cu întreaga lume pentru sănătatea tuturor oamenilor
11 Apr 2014   •   17:31

În medicină, nu este timp de pierdut. Sunt mereu boli care trebuie tratate, medicamente care trebuie dezvoltate și vieți care trebuie transformate și îmbunătățite.

În cadrul companiei farmaceutice Janssen aparținând Johnson & Johnson, ne concentrăm pe unele dintre cele mai devastatoare boli și cele mai complexe provocări medicale ale vremurilor noastre, în următoarele cinci arii terapeutice:


» Boli cardiovasculare și metabolice
» Imunologie
» Boli infecțioase
» Neuroștiințe
» Oncologie

Janssen cuprinde mai multe companii, cu aproape 40.000 de angajați în peste 150 de țări din toată lumea. Lucrăm global, în cadrul și în afara comunităților noastre și creăm tratamente inovatoare pentru problemele medicale importante care nu au fost rezolvate până acum. Facem eforturi extraordinare pentru a ajuta oamenii să se bucure de momentele obișnuite.

Provocările medicale de astăzi sunt mai complexe ca niciodată. De aceea, căutările noastre pentru noi medicamente nu se desfășoară doar în interiorul companiei. Noi vedem lumea întreagă ca pe laboratorul nostru și căutăm ideile inovatoare oriunde se nasc acestea. Credem în combinarea experienței și a capacităților noastre cu ale celorlalți și căutăm gândirea cea mai creativă din fiecare domeniu. Împreună, putem rezolva probleme și găsi soluții pentru schimbare. În cadrul Janssen, colaborăm cu întreaga lume pentru sănătatea tuturor oamenilor.

Totuși, nu e vorba doar de găsirea unor tratamente noi. Privim aceste provocări medicale într-un context mult mai larg. Noi mergem dincolo de medicamente – ne asigurăm că oamenii au informațiile, educația și sprijinul necesar pentru a avea acces la tratamentele de care au nevoie și pentru a le folosi corect, pentru cele mai bune rezultate. Ajutorul dat oamenilor pentru o viață deplină și fericită ne inspiră. Iar promisiunea unor noi tehnologii și metode științifice ne îndrumă.
Totul pornește de la angajamentul nostru pentru colaborare, de la cercetare și educație, până la accesul pacienților la tratament. Nu ne oprim până când ideile noi nu devin soluții medicale pentru pacienții care au nevoie de ele.

Câteva date despre companie:
• 11 produse noi lansate din 2009 până în prezent, cu potențialul de a înregistra mai mult de 10 produse noi și peste 25 de noi indicații până în 2017
• Desemnată „Cea mai productivă companie farmaceutică” de InnoThink Center for Research in Biomedical Innovation
– 13 noi entități moleculare aprobate de The Food and Drug Administration (FDA) din S.U.A. în ultimul deceniu
– Lider de vânzări în S.U.A. pentru produsele noi lansate din 2009 și până în present

• Reputație de „Partener de elecție”, având peste 150 de colaborări cu instituții academice, instituții din domeniul bio-tehnologiei, parteneriate public-private și inițiative academic

• Lider în numeroase regiuni și piețe importante
– Compania farmaceutică din Top 10 cu cea mai rapidă creștere la nivel global, în Europa și Japonia
– Compania farmaceutică multinațională cu cea mai rapidă creștere în Australia
– Lider pe piața farmaceutică din Canada

• Capabilitățile comerciale globale de primă clasă creează potențial pentru noi produse
– Majoritatea forțelor de vânzări din S.U.A. au fost catalogate de clienți ca fiind de primă clasă în comparație cu competitorii1
– Medicii europeni au plasat pe locul întâi 5 din 6 medicamente Janssen în comparație cu competitorii din aceeași clasă2
– Rată de succes de 100% la evaluările NICE din Marea Britanie în ultimii 13 ani3

Pentru a afla mai multe despre compania farmaceutică Janssen, vizitați website-ul nostru: www.janssen-romania.com.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close