Antena 3 CNN Economic Companii (P) La Redoute Romania a pornit cu dreptul in campania de Black Friday si aduce reduceri de pana la -80% la toate produsele

(P) La Redoute Romania a pornit cu dreptul in campania de Black Friday si aduce reduceri de pana la -80% la toate produsele

(P) La Redoute Romania a pornit cu dreptul in campania de Black Friday si aduce reduceri de pana la -80% la toate produsele
22 Noi 2013   •   10:38

Dupa cum bine stim Black Friday marchează debutul cumpărăturilor de Crăciun. Pentru al doilea an consecutiv LaRedoute.ro se pregăteste de ziua reducerilor masive. Site-ul online de haine organizeaza Black Friday in perioada 22 noiembrie- 1 decembrie si anunta ca au reduceri de pana la 80% pentru produsele sale dar si livrarea gratuita a comenzilor. Dacă aţi urmărit anumite produse în ultima perioadă, pe site-ul francez de haine, e bine ca sa le comandati cat mai curand. Este foarte posibil ca ele să nu mai fie disponibile pe stoc. Şi stim cu toţii foarte bine ce probleme apar cu stocurile când mii de utilizatori încearcă să acceseze paginile aceluiaşi magazin.

Cea mai mare provocare a magazinelor online ramane, in aceasta perioada, livrarea coletelor, iar cei de LaRedoute.ro au avut in vedere acest fapt si s-au asigurat impreuna cu partenerii sai ca livrarile se vor face in conditii optime, dar si gratuit, si au garantat ca durata medie de livrare a coletelor va fi de 2 – 10 zile lucratoare, asa ca cu cat plasati comenzile mai devreme, Mos Nicolae sau Mos Craciun are toate sansele sa ajunga la timp.

 Si daca tot vorbim de Mos Craciun, cei de la LaRedoute.ro au foarte multe piese ce merita sa fie facute cadou celor dragi, precum: un pulover de casmir o adevărata piesă-minune pentru iarnă, o pereche de manusi din piele sau o geanta de dimensini medii cu design clasic, office si chiar retro. 

Fondat în 1837, La Redoute, în deplină concordanţă cu tradiţia sa, este un participant activ în industria cumpărăturilor online, comercializând propria linie de produse de 176 de ani. 

Spre deosebire de concurenţă, La Redoute îşi concepe şi produce propriile colecţii: 80% din obiectele vestimentare prêt-à-porter pentru femei sunt fabricate intern. Experţii în modă şi croitorie, stiliştii, designerii, ţesăturile de calitate, broderiile, toate acestea contribuie la crearea numeroaselor linii vestimentare din nordul Franţei. 

Au avut colectii exclusive pentru LA REDOUTE: Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel, Yves Saint Laurent, Chloé by Stella McCartney, Viktor & Rolf, Jean Paul Gaultier, Sophia Kokosalaki, André Courrèges, Christian Lacroix, Yohji Yamamoto, Azzedine Alaïa, Issey Miyake, Rabih Kayrouz si Vanessa Bruno

Propunem sa dati startul cumparaturilor pentru Sarbatori impreuna cu cei de la LaRedoute.ro, este o ocazie ce nu trebuie ratata!

 

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close