Antena 3 CNN Economic Companii (P) Noi transformam oamenii! Acesta este efectul pe care îl au ținutele Gentlemen’s Corner

(P) Noi transformam oamenii! Acesta este efectul pe care îl au ținutele Gentlemen’s Corner

(P) Noi transformam oamenii! Acesta este efectul pe care îl au ținutele Gentlemen’s Corner
26 Oct 2016   •   11:58

Intr-o lume dominata de false valori si mereu pe fuga, atitudinea face diferenta si deschide drumul spre succes. Hainele conteaza in masura in care iti dau incredere in tine si schimba perceptia celor din jur.

Condusi de aceasta idee am lansat si colectia de toamna-iarna 2016-2017, denumita "Transformari".  Aceasta este creata in jurul conceptului ca oricine deveni ce isi doreste, oricine poate fi remarcat. Totul este sa ai curaj! Cu ajutorul profesionistilor Gentlemen's Corner te poti transforma.

Indrazneste!

Noi stim ca succesul nu a fost niciodata doar o chestiune de noroc, ci o continua cautare a elementelor care fac diferenta dintre banal si exceptional si tocmai de aceea am impus noii colectii o abordare capabila sa schimbe perceptia asupra unei persoane. Tinuta desavarsita confera intotdeauna celui care o poarta o prestanta incontestabila, remarcata imediat de cei din jur. Ne-am asigurat ca acest lucru sa fie valabil la absolut toate creatiile din noua colectie Gentlemen’s Corner. In noua noastra colectie avem atat tinute de ceremonie, cat si tinute casual, o gama diversa, capabila sa acopere orice tip de eveniment.

Toate sacourile sunt lucrate cu atentie, din cele mai rafinate materiale, fiind garantia faptului ca prezenta dumneavoastra nu va trece neobservata. De asemenea, Gentlemen’s Corner va pune la dispozitie o gama completa de accesorii, de la camasi barbatesti lucrate la comanda, pana la pantofi ce pot asigura eleganta si confortul in orice moment.

Nu am neglijat niciun aspect care transforma tinutele din noua noastra colectie in piese de vestimentatie rafinate si de cel mai desavarsit bun

gust: am folosit materiale de la branduri renumite, am lucrat cu croitori de o inalta tinuta profesionala, dar am avut mereu grija ca raportul calitate – pret sa fie unul corect. Din acest punct de vedere, putem garanta ca avem cele mai elegante tinute de vestimentatie masculina din Romania, la cel mai bun pret.

Materialele folosite de croitorii nostri sunt de cea mai buna calitate, ele provenind de la cei mai renumiti producatori de tesaturi din lume.

Atat tinutele de ceremonie, cat si tinutele casual din noua colectie pot fi ajustate la cerere sau croite pe comanda.  

Noutatea sezonului pentru costumele la comanda vine cu variantele Half Canvas si Full Canvas.

Sacoul Full Canvas reprezinta calitatea suprema in materie de sacouri.

Intre materialul sacoului si captuseala, la nivelul pieptilor si la nivelul reverelor se afla o panza (traditional din par de cal) ce se intinde de la rever si pana jos. Rezultatul este ca sacoul se aseaza natural, prinde mult mai bine forma corpului si arata mult mai bine, chiar si in miscare. Sacoul Half Canvas cuprinde elemente ale sacoului Full Canvas, dar si ale sacoului Fused. Intre materialul sacoului si captuseala, la nivelul pieptilor si la nivelul reverelor se afla o panza (traditional din par de

cal) ce se intinde de la rever si pana in talie. Se aseaza natural pe piept si rever, iar pretul este mai mic fata de Full Canvas.

Sacoul Fused sau adezivat este cel mai utilizat sacou, marea majoritate a sacourilor de serie sunt construite astfel. Intre materialul sacoului si captuseala se afla un strat de material (termocolant) ce se lipeste la caldura de materialul sacoului. Sacoul Fused are cel mai avantajos pret.

Va asteptam sa  descoperiti noua colectie Gentlemen’s Corner “ Transformari” atat in Flagship Store din Bd. Dacia nr. 119, sector 2, Bucuresti, cat si pe noul site www.gentlemenscorner.ro.

“Transformari” spune o poveste despre fiecare dintre noi, despre dorinta de a ne depasi, despre rafinament, despre calitate, despre puterea de a imbratisa schimbarea, oferind totodata siguranta respectului pentru traditie si garantia unor produse inovatoare in materie de vestimentatie masculina. Noi nu vindem haine, noi transformam oamenii!

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close