Antena 3 CNN Economic Companii (P) O săptămână de preţuri nebune doar în magazinul online casasibucataria.ro! Intră şi vezi!

(P) O săptămână de preţuri nebune doar în magazinul online casasibucataria.ro! Intră şi vezi!

(P) O săptămână de preţuri nebune doar în magazinul online casasibucataria.ro! Intră şi vezi!
25 Iun 2013   •   15:04

Luni 24.06.2013,  www.casasibucataria.ro a lansat conceptul de “Saptamana nebuna”, mai exact sapte zile de campanie promotionala pentru care au fost selectate o serie de electrocasnice incorporabile, chiuvete de inox si vase de gatit asupra carora s-a aplicat cel mai mic adaos comercial si un procent de reducere astfel incat sa poti opta pentru cel mai bun pret din piata si sa-ti utilezi bucataria asa cum vrei tu.

Cu o reducerea aplicata de 61% poti achizitiona o chiuveta din inox de cea mai buna calitate, cu garantie 25 de ani, la un pret de doar 243 lei, plita pe gaz cu 4 ochiuri la doar 642 lei, cuptor din sticla neagra si inox la doar 871 lei, hota decorativa stil semineu  din inox, silentioasa, cu capacitate mare de absorbtie la un pret de 349 de lei in loc de 556 lei, plita electrica vitroceramica din sticla neagra, cu 4 zone de gatit dintre care una dubla, touch controls, cu un discount de 36% , seturi de vase de gatit din aluminiu cu invelis ceramic verde, care nu contine metale grele, precum cadmiu sau plumb, daunatoare sanatatii cu o reducere de 27%.  Acestea sunt doar cateva exemple din produsele aflate in promotia „Saptamana nebuna”. In total, exista o selectie de 36 de produse din gama premium, care fac parte din gama 2013, cu preturi exclusive doar in magazinul online www.casasibucataria.ro.

Magazinul online www.casasibucataria.ro este rezultatul pasiunii echipei noastre pentru tot ceea ce tine de casa si, in special, de bucatarie. Ne dorim sa oferim intr-un singur loc cele mai bune, eficiente si rezonabile produse din punct de vedere al pretului, design-ului, utilitatii, noutatii. Sa devenim magazinul tau de suflet ori de câte ori ai nevoie de un produs electrocasnic nou, de un vas pentru gatit sanatos, de o idee noua si ieftina pentru redecorarea unui colt din casa sau retete pentru o cina reusita.

Valoare adaugata, produse de calitate, servicii ireprosabile sunt valorile dupa care ne conducem. O data la doua saptamani, in prima pagina a magazinului aducem 4 produse noi, cu un pret exclusiv, cel mai mic din piata online. Tot in prima pagina exista „Produsul saptamanii”, propunerea noastra pentru fiecare saptamana, tot cu un pret exclusiv, redus fata de toate celelalte  magazine. Un motiv serios sa ne vizitezi din cand in cand. Ca sa-ti fie mai usor, adauga produsul care te intereseaza in wishlist-ul tau, si, cand pretul acestuia va fi redus, vei primi o informare pe mail.

La numarul de telefon 0758 555 015 iti sta la dispozitie consultantul nostru in vanzari, o persoana capabila, apta si dornica  sa ofere orice informatie de care ai nevoie in luarea deciziei de cumparare. Iar daca doresti sa vezi si sa testezi electrocasnicele incorporabile inainte de achizitionare, poti veni la showroom-ul nostru din Otopeni, strada Avram Iancu, numarul 30. Gasesti si loc de parcare fara probleme.

Pentru a facilita procesul de cumparare, in cadrul magazinului www.casasibucataria.ro, se poate plati ramburs, online cu card de credit sau in rate prin Card Avantaj sau Credit Europe, fara dobanda. Toate produsele beneficiaza de garantie din partea producatorului.

In pagina noastra de Facebook, gasesti idei ingenioase de redecorare a locuintei, retete testate de noi, sfaturi privind utilizarea in conditii optime a electrocasnicelor incorporabile, informatii despre produse, ultimele promotii si concursuri cu premii. Devino prietenul nostru virtual cu un simplu like aici: https://www.facebook.com/pages/casasibucatariaro/172431352908013?fref=ts

Proiectul casasibucataria.ro este semnat de catre SC PYRAMIS Romania SRL. PYRAMIS Romania s-a infiintat in 2004, ca filiala a companiei multinationale PYRAMIS Metallourgia si a investit peste 2 mil Euro in locatia din Otopeni, jud. Ilfov, str.Avram Iancu. Suprafata totala este de 4700mp din care 600mp showroom si birouri, 1500mp depozit. In cei 12 ani de existenta pe piata locala, Pyramis Romania a oferit intotdeauna Solutia completa pentru utilarea bucatariei.

Adresa de contact: [email protected]

Telefon: 0758 555 015

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close