(P) Pantofi online eleganţi

22 Mar 2014   •   08:56
(P) Pantofi online eleganţi
 Devoratoarele de modă așteaptă cu nerăbdare noul sezon pentru a-și  înnoi garderoba, pentru a profita de colecțiile aflate în magazine și pentru a bifa pe lista de „must-have” piese unice, menite să stârnească valuri de admirație. Marii designeri acordă și de această dată o atenție deosebită pantofilor, elemente esentiale oricărei femei, ce pot distruge sau ridica la rang de vedetă orice ținuta.

Unul dintre cele mai apreciate brand-uri italiene, NO. 21 by Alessandro dell Acqua ne-a atras atentia in mod special, aducand in prim-plan creatii unice, menite sa satisfaca orice cameleon al modei.

Adeptele stilului clasic pot opta pentru o pereche de pantofi eleganti, în nuanțe contrastante, ce se remarcă prin ornamentul-fundiță, semnatură a celebrului designer Alessandro dell Acqua. Putând fi purtați de dimineață până seara, atât la birou cat și la un cocktail elegant, aceștia se vor dovedi o investiție deosebit de inspirată în noul sezon.Tinerele iubitoare de originalitate pot alege pantofi realizați dintr-un mix ultra-stylish de materiale, piele de șarpe și material transparent, ce vor atrage atenția asupra picioarelor, transformându-le in adevarate staruri.Ocaziile speciale pot fi întampinate cu o pereche de pantofi din mătase nude și material transparent, cu vârf ascuțit, menită să atragă priviri admirative la petreceri pline de rafinament.Fii pregatită să strălucești in pantofii din piele argintie No 21 – acesti pantofi speciali vor uimi și încânta cu fiecare pas pe care il vei face.Fie că optezi pentru un stil clasic sau pentru contemporan, pentru culori vibrante sau liniștitoare, cu siguranță NO. 21 îți va satisfice poftă de pantofi în noul sezon.

Mai multe produse precum si reduceri considerabile, poti gasi aici: http://www.lavenue.com/ro/pentru-ea/outlet/femei


x close