Antena 3 CNN Economic Companii (P) Rochii de seara ultra-stylish

(P) Rochii de seara ultra-stylish

(P) Rochii de seara ultra-stylish
25 Mar 2013   •   14:21

Evenimentele speciale, menite sa introduca fastul si poleiala in viata ta, reprezinta un moment crucial, pentru care fiecare fashionista se pregateste cu desavarsire. Rochii rafinate, realizate din materiale diafane, sunt cele mai populare propuneri ale designerilor cand vine vorba despre o tinuta black-tie.

Dintre acestea, am ales cateva modele cu ajutorul carora vei parea desprinsa de pe Covorul Rosu la fiecare dintre petrecerile sezonului.

Cunoscut pentru feminitatea si rafinamentul produselor pe care le promoveaza, celebrul brand american Mark + James aduce in prim-plan o rochie din matase (foto dreapta), in care design-ul retro si detaliile chic se impletesc in mod ideal. Poart-o cu o pereche de pantofi din piele de piton si cu un box-clutch de culoare nude pentru a obtine o tinuta-cocktail demna de un star.

Special pentru petreceri stylish, brand-ul italian Gucci ne propune o rochie midi, de culoare violet (foto centru), ce se va transforma intr-o piesa de rezistenta a garderobei tale. Asociaz-o cu o pereche de sandale cu barete si accesorizeaza tinuta cu bijuterii discrete pentru a face senzatie la petreceri classy.

Îmbinând eleganța contemporană și originalitatea, label-ul P.A.R.O.S.H. recomanda in acest sezon o rochie din matase natural, (foto stânga) care datorita nuanței de rosu aprins și a aplicațiilor florale va face furori la petrecerile sezonului. Accesorizeaz-o cu un box-clutch de culoare beige si cu bijuterii statement pentru a o pune in evidenta.

Elegante si versatile, oricare dintre aceste rochii reprezinta o alegere inspirata, care iti va upgrada in mod fabulos garderoba destinata party-urilor rafinate.

Mai multe produse precum si reduceri considerabile poti gasi pe http://www.lavenue.com/ro/pentru-ea/outlet

Rochie Mark + James (cumpara aici)


 Rochie Gucci (cumpara aici)


Rochie P.A.R.O.S.H (cumpara aici)


×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close