Antena 3 CNN Economic Companii (P) Sfaturi utile pentru toamnă

(P) Sfaturi utile pentru toamnă

(P) Sfaturi utile pentru toamnă
12 Noi 2013   •   07:35
Cei mai pesimisti dintre meteorologi anunta o iarna rece, care isi va intra in drepturi ceva mai devreme decat in alti ani, si ne sfatuiesc sa ne pregatim din timp pentru zilele friguroase si mohorate. Noi preferam sa ne pastram optimismul si sa speram ca se insala; cu toate acestea, va propunem cateva sugestii care pot fi urmate in fiecare anotimp de toamna, neavand decat de castigat.

* Stim cu totii cat de importanta este organizarea camarii, gustul preparatelor traditionale, ca la bunica acasa, fiind unul unic si de nepretutit. Daca nu ati inceput inca depozitarea conservelor, acum este momentul: pietele sunt pline si preturile sunt mici.


* O locuinta calduroasa este tot ce ne dorim, in fiecare iarna. Rezolvati din timp toate problemele existente, asigurandu-va ca nu veti avea probleme cu instalatiile sanitare, ca nu vor exista pierderi inutile, ca sistemul de incalzire centrala este bine pus la punct, aerisit etc. Incarcati sa izolati toate zonele casei prin care se poate pierde caldura – va asigurati, astfel, de confort termic si de facturi reduse substantial.

* Profitati de ofertele existente la produsele pentru locuinta pe care doriti sa le schimbati sau pentru seturile pe care doriti sa le completati. Aparatele electrocasnice sau mobilierul pot fi gasite, in aceasta perioada, la preturi mai mici decat in restul anului – cel putin anumite segmente de produse. Un exemplu il constituie oferta celor de la NUVOLA.RO, despre care vom vorbi aici. Campania lor de toamna include promotii la canapele extensibile, saltele, mobila de bucatarie si altele, pe care le puteti identifica pe site. Pentru contact aveti la dispozitie numerele 031 429 78 06 si 0736 378 168 si adresa de mail [email protected].

* Toamna este perioada in care natura se umple de culori calde, aprinse, si este un bun prilej sa ne asortam interiorul locuintelor cu peisajul de afara. Decoratiunile in cromatica specifica acestui anotimp generos va vor umple de optimism, vor trezi invidia oaspetilor si pot reprezenta un cadru perfect pentru tranzitia catre amenajarile de Craciun.

×
Subiecte în articol: mobila
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close