Antena 3 CNN Economic Companii (P) SkyGroup, liderul pieţei de consumabile din România, deschide primul punct de lucru în Bucureşti: Gama completă de produse SkyPrint, disponibilă la noul sediu din Capitală

(P) SkyGroup, liderul pieţei de consumabile din România, deschide primul punct de lucru în Bucureşti: Gama completă de produse SkyPrint, disponibilă la noul sediu din Capitală

(P) SkyGroup, liderul pieţei de consumabile din România, deschide primul punct de lucru în Bucureşti: Gama completă de produse SkyPrint, disponibilă la noul sediu din Capitală
29 Feb 2016   •   15:40

Liderul pieţei de consumabile pentru imprimantă din România, compania SkyGroup din Timişoara, îşi deschide primul punct de lucru în Bucureşti. Parte dintr-o investiţie aflată în derulare, sediul cel nou din Capitală este situat în Strada Grădinarilor, numărul 45, din sectorul 3.

Având o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro, SkyGroup oferă soluţii complete şi inovatoare în domeniu, atât pentru companii, cât şi pentru distribuitori.

Beneficiind de experienţa celor 12 ani de activitate susţinută la cel mai înalt nivel calitativ pe piaţa din România, noua echipă din Bucureşti îşi propune să fie mai aproape de partenerii săi, în implementarea celor mai avantajoase soluţii de business.

SkyPrint, propriul brand de cartuşe premium

SkyGroup a dezvoltat şi propriul său brand de succes, SkyPrint, care este un cartuş premium, dublu testat, ce a devenit un reper al calităţii în branşă. Gama proprie de consumabile s-a afirmat prin calitatea superioară oferită, eficienţa tiparului şi confirmarea celor mai pretenţioase aşteptări ale clienţilor.

Folosind cartuşele SkyPrint, aveti siguranţa unui produs de calitate premium, acestea beneficiind de garanţie pe viaţă.

De asemenea, SkyGroup oferă tuturor celor interesaţi soluţii gratuite de cost saving, fiind alegerea cea mai potrivită pentru companiile care doresc să externalizeze printul.

În plus, în cadrul campaniilor noastre, oferim pachete atractive, care includ imprimante de top oferite gratuit, toate tipurile de consumabile pentru imprimantă şi pachete complete de vouchere din cele mai diverse domenii. Oferta este completată de consultanţă, service şi mentenanţă oferite, de asemenea, gratuit partenerilor noştri.

SkyGroup, distribuitor al gamei Pantum in Romania.

Un alt punct forte al SkyGroup este gama variată de produse oferite, toate însă de cea mai bună calitate. Dintre acestea, se detaşează imprimantele Pantum, SkyGroup fiind distribuitorul acestui brand de top în România.

Pantum este un brand puternic pe piata imprimantelor, vârf de gamă, ce s-a impus cu o calitate uimitoare a imprimării, având o paletă completă de produse laser monocrom, multifuncţionale şi imprimante de mare viteză. Creat pentru a furniza cel mai bun cost de întreţinere şi calitate superioară, brandul Pantum reprezintă un angajament pe termen lung şi potenţial de creştere puternică. Imprimantele Pantum se bazează pe un ADN robust, accesibil şi puternic, care satisface pe deplin cerinţele pieţei, oferind cel mai mic cost pe pagină pe acelaţi segment de printare şi garantat cel mai mic cost de întreţinere.
La noul nostru sediu din Bucureşti, din Strada Grădinarilor, numărul 45, sectorul 3, puteţi testa oricând toată gama de imprimante Pantum.

SkyPrint Kiosk: Cel mai inovator dispozitiv multifuncţional

La SkyGroup puteţi descoperi una din inovaţiile din piata din Romania: SkyPrint Kiosk-ul!

Unic în Europa, SkyPrint Kiosk este un dispozitiv multifunctţional de copiere, multiplicare, scanare şi printare de documente sşi imagini, cu aplicaţie interactivă. Funcţiile enumerate sunt disponibile pe varianta standard.

Aparatul poate însă îndeplini numeroase alte comenzi, fiind customizabil, în funcţie de solicitări şi nevoia clientului, atât din punct de vedere al soft-ului (sistem de plată online a facturilor, sistem de pariere la jocuri sportive, încărcări cartele de telefon, sistem diferite comenzi online, info kiosk etc.), cât şi al design-ului său exterior.
Dispozitivul este prevăzut cu touch-screen, acceptor monede/cash, webcam, imprimantă laser şi termică, cititor de carduri, precum şi un ecran tip LCD de 21”, pe care pot rula clipuri publicitare.
Noul sediu din Bucureşti, deschis partenerilor noştri
Toţi cei care vor să devină parteneri SkyGroup ne pot acum contacta şi în Bucureşti, la numărul de telefon: 031.4370.338.

De asemenea, pentru toţi cei interesaţi, vă invităm să ne vizitaţi la noul sediu din Bucureşti, Strada Grădinarilor, numărul 45, sectorul 3, pentru a evalua împreună calitatea gamei noastre de produse.

Oricând, puteţi obţine mai multe informaţii despre produsele şi activitatea noastră la nivel naţional, de pe site-ul nostru: www.skyprint.ro si www.skygroup.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close