Antena 3 CNN Economic Companii (P) Stilul care ţi se potriveşte, oriunde, oricând! real,- a lasat colecţia de toamnă 2012

(P) Stilul care ţi se potriveşte, oriunde, oricând! real,- a lasat colecţia de toamnă 2012

(P) Stilul care ţi se potriveşte, oriunde, oricând! real,- a lasat colecţia de toamnă 2012
28 Sep 2012   •   16:11
real,- a lansat colecţia toamnă 2012, care cuprinde toate articolele de îmbrăcăminte necesare unei familii pentru acest anotimp, precum şi accesoriile necesare pentru toate momentele zilei. Majoritatea produselor fac parte din gama proprie Designers şi sunt disponibile în toate cele 24 de hipermarketuri real,- din România.

Noua colecţie este adaptată perfect toamnei blânde pe care o parcurgem şi vine cu un stil fresh şi contemporan, culori pastelate, fără să lipsească totuşi şi tonurile ruginii, nici stilul nonconformist de toamnă britanică. Noile modele cuprind mai multe linii vestimentare care propun o diversitate de croieli, materiale şi articole pentru toţi membrii familiei, oricât de diferite şi de sofisticate le-ar fi gusturile.

Colectia propusă pentru sexul feminin acoperă tendințe actuale, precum:
    -Generation Me: linie inspirată din eleganţa anilor ’60, ce pune în valoare eleganţa negrului şi beige-ului într-o formă rafinată, dar aduce o notă de tinereţe zglobie prin croieli adolescentine, în culori pastelate sau cu note intense de portocaliu, galben sau purpuriu.
    -Refusing Performance: tuşe de aristocraţie britanică, eleganţă dată de stofe şi tricoturi de calitate, exprimate în nuanţe de maro, ruginiu şi gri-petrol;
    -Fashion Outsiders: stilul urban-casual al străzii marilor furnicare urbane de astăzi. Materiale strălucitoare, moi şi uşoare, cu tente high-tech, în culori naturale cu tuşe neutre sau intense, compun o linie strânsă pe corp, dar cu talia relaxată, pantaloni decupaţi.
    -Olympionique Inspiration: inspiraţia designer-ilor îşi are sursa în stilul vieţii dinamice de la sfârşitul secolului trecut. Helănci şi pulovere clasice de sport, asociate cu pantaloni comozi, cu croială strânsă, din lână şi materiale textile călduroase, de calitate superioară. Paleta coloristică trece de la culori neutre până la culori intense şi contrastante sau imprimeuri în modele alpine.

Nu au fost uitați bineînteles domnii, colecția promovând un stil urban, casual, conținând și  ținute pentru weekend sau de seară.
    -Native lands: colecție în culorile naturii, gândită să răspundă nevoilor barbaților activi, pasionați de activități în aer liber și de călătorii.
    -Street luxury: pentru un stil smart urban, trendy, care include cardigane și articole în linii minimaliste.
    -Alpine Avenue: un stil inspirat din stațiunile de ski ale anilor ’60 – ’70, tricotaje, contraste puernice și  detalii funcționale precum fermoare, pantaloni pană, petice de culoare, etc.
    -Broken english: influențe englezești imprimeuri ruginii, culori, tweed, care se materializează într-un mix care cuprinde diferite produse, de la accesorii până la jachete de vânătoare.

Noutatea toamnei constă în mini colecțiile de articole basic, bluze, cămăși, malete, tricouri, care corespund fiecărui stil abordat, fiind semnalizate la raft și care se pot mixa cu piese din colecția pe care o completează sau din altă colecție, rezultând combinații unice și un stil care ți se potrivește oriunde, oricând.

Prețurile pornesc de la 29,99 lei pentru cămăși și jeansi și 34, 99 lei pentru puloverele.

real,- Hypermarket România s-a lansat oficial în martie 2006 şi operează 24 de magazine pe piaţa locală în 18 oraşe din ţară (4 în Bucureşti, câte 2 în Timişoara, Oradea şi Constanţa şi câte unul în Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Târgu Mureş, Braşov, Suceava, Bacău, Galaţi, Ploieşti, Piteşti şi Craiova.

Reţeaua magazinelor real,- comercializează aproximativ 70.000 de produse alimentare şi nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din România.


×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close