Antena 3 CNN Economic Companii (P) TE-ROX PROD, cel mai mare producător din Europa de accesorii şi centuri de siguranţă pentru scaunele auto de copii

(P) TE-ROX PROD, cel mai mare producător din Europa de accesorii şi centuri de siguranţă pentru scaunele auto de copii

(P) TE-ROX PROD, cel mai mare producător din Europa de accesorii şi centuri de siguranţă pentru scaunele auto de copii
24 Iun 2014   •   17:57

Legislatia riguroasa din tarile dezvoltate, a facut ca piata scaunelor auto de copii sa se dezvolte foarte mult in ultimii 10 ani. Chiar daca la noi in tara se cultiva cu greu aceasta responsabilitate in ceea ce priveste transportul copiilor cu masina acest lucru nu a fost un impediment atunci cand in 2007 Doina Cepalis a infiinta in Pascani o sectie producatoare de accesorii pentru scaunele auto de copi.

Compania TE-ROX PROD a avut parte de o ascendenta fulminanta datorita profilului pe care s-a axat.

Producerea accesoriilor pentru scaunele auto de copii este o piata de nisa si acesta este secretul succesului ce se poate aplica si azi.

In Romania mai exista doar o singura sectie ce produce huse pentru astfel de scaune si aceasta tot in zona Moldovei, mai exact in Botosani, dar volumul de productie este poate si de 10 ori mai mic decat cel  obtinut de firma TE-ROX PROD. Astfel compania a devenit in cinci ani cel mai mare producator din Europa de accesorii si centuri de siguranta pentru scaunele auto de copii.

Aceasta s-a infiintat pe structura unei mici fabrici de confectii in sistem lohn, cu 10 salariati. Cifra de afaceri a anului de inceput a fost 230 000 EUR iar capitalul social si de lucru a fost in valoare  de 10 000 EUR.. In prezent compania exporta in peste 50 de tari,  producand anual  peste 2 milioane de componente cu o cifra de afaceri de 20 milioane EUR iar  grupul de firme depaseste cifra de 25 milioane EUR cu investitii de peste 10 milioane de EUR.

In prezent grupul TE-ROX are peste 1000 de angajati si a intrat pe o nisa de piata unde produsul este obligatoriu in toate tarile civilizate.

 Oferind avantaje competitive clientilor, compania TE-ROX a devenit reprezentativa pe acest segment de vanzari cu extindere in 2014 prin contracte deja semnate, pe piata Chinei si a Braziliei.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close