Antena 3 CNN Economic Companii (P) Ţinute office în tendinţe

(P) Ţinute office în tendinţe

(P) Ţinute office în tendinţe
13 Feb 2013   •   13:43
In fiecare an podiumurile  de moda prezinta tinute elaborate si detalii couture, menite sa ne aduca in lumina reflectoarelor ori de cate ori participam la evenimente formale.  Cum ramane insa cu hainele office, esentiale oricarei femei de cariera? Se pare ca in acest sezon designerii au gasit raspunsul la aceasta intrebare, aducand in prim plan o multitudine de piese elegante, ce vor transforma o dimineata banala petrecuta la birou intr-o adevarata declaratie de stil.

Dintre acestea , am ales cateva cu ajutorul carora vei putea compune tinute stylish, potrivite unei femei de succes.

Brand-ul italian Gucci, renumit pentru rafinamentul pieselor pe care le promoveaza, ne propune o camasa alba, din matase, ce se va dovedi  a fi o investitie atemporala, de care vei putea profita in orice situatie. Floarea aurie aflata in zona gulerului iti va conferi un aer extrem de rafinat. Completeaza tinuta cu o pereche de pantaloni clasici, de culoare gri, si accesorizeaza cu o geanta din piele exotica.

Pentru fashionistele dependente de nuante vibrante, acelasi brand a pregatit un sacou de culoare rosie, extrem de “hot” in noul sezon. Poartă-l cu o bluză clasica si cu pantalonii în nuanțe neutre pentru a obtine o ținută îndrăzneață la birou.

Adeptele stilului timeless se vor regasi in fustele-peplum create de Carin Wester, cu ajutorul carora orice intalnire de afaceri va deveni un eveniment ultra-chic. Desavarseste tinuta cu o camasa din matase, si un blazer din lana, de culoare verde.

Versatile si usor de purtat, oricare dintre aceste piese reprezinta o investitie inspirata, care iti va upgrada in mod fabulos garderoba office.

Mai multe produse, precum si reduceri considerabile, poti gasi pe: www.lavenue.com/ro/pentru-ea/outlet.


Camasa Gucci



Sacou Gucci: 




Fusta Carin Wester






×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close