Antena 3 CNN Economic Companii (P) VreauCredit.ro lansează aplicaţia pentru mobile - VreauATM

(P) VreauCredit.ro lansează aplicaţia pentru mobile - VreauATM

(P) VreauCredit.ro lansează aplicaţia pentru mobile - VreauATM
26 Iun 2014   •   07:17

 VreauCredit.ro, site-ul financiar cu o vechime de peste 8 ani in domeniu, lanseaza aplicatia pentru mobile - VreauATM, aplicatie ce te ajuta sa gasesti in cel mai scurt timp sucursala/ATM-ul cel mai apropiat de tine. VreauCredit.ro este site-ul ce reuneste ofertele tuturor institutiilor financiare din Romania si iti da posibilitatea de informare, comparare si aplicare online pentru diferite credite bancare.

VreauCredit.ro iti ofera ghiduri si sfaturi financiare, informatii despre banci si produsele acestora: credite nevoi personale, credite nevoi personale cu ipoteca, credite imobiliare, ipotecare, auto sau refinantari.

Acum nu mai este nevoie sa alergi intre sucursalele bancilor pentru a gasi oferta potrivita. Vreaucredit.ro iti prezinta informatii detaliate privind comisioane, dobanzi, asigurari, conditii de acordare a creditelor, venituri si documente necesare, iar tu cauti pe VreauATM sucursala cea mai apropiata a bancii, si te preziti pentru aprobare.


Aplicatia pentru mobile - VreauATM - este in prezent disponibila tuturor utilizatorilor de Android, si incepand din luna iulie va fi disponibila si utilizatorilor de Iphone din Romania.

VreauATM vine in intampinarea utilizatorilor prin localizarea pe harta a sucursalelor / ATM-urilor tuturor bancilor din Romania, in orice colt al tari. In plus iti arata pozitionarea ta pe harta si iti ofera navigatie GPS pana la punctul tau de interes, punandu-ti la dispozitie si numarul de telefon al sucursalei cautate.

Gaseste cea mai apropiata sucursala, cel mai apropiat ATM al bancii tale cu ajutorul aplicatiei pentru mobile – VreauATM!

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close