Antena 3 CNN Economic Companii (P) Zambetul dorit de Sarbatori, cu implanturi dentare rapide de la dr. Leahu

(P) Zambetul dorit de Sarbatori, cu implanturi dentare rapide de la dr. Leahu

(P) Zambetul dorit de Sarbatori, cu implanturi dentare rapide de la dr. Leahu
15 Dec 2016   •   13:56

Pentru ca se apropie Sarbatorile si stim cat de importanta este imaginea voastra, vrem sa aducem in discutie si faptul ca zambetul este o carte de vizita ce spune o multime de lucruri despre stilul de viata. De cele mai multe ori, fie ca purtati haine care va vin ca turnate, fie ca sunteti foarte atenti la look atunci cand iesiti din casa, daca nu puteti zambi larg, cu siguranta nu veti avea atat de multa incredere in voi.

De aceea, in prag de Craciun, va puteti oferi cel mai bun cadou – un zambet estetic, functional si sanatos, in doar 24 de ore. Totul este posibil in clinicile stomatologice dr. Leahu, ce rezolva problemele cauzate de lipsa dintilor cu ajutorul unor implanturi dentare rapide, de ultima generatie – prin metoda fast&fixed, oferita de Bredent Germania.

Alaturi de dr. Ionut Leahu, medic specializat in aceste implanturi dentare rapide, veti avea siguranta rezolvarii eficiente a oricaror probleme dentare si certitudinea ca in doar 24 de ore va veti recapata increderea, iar stima de sine va creste considerabil. Avand cele mai multe interventii fast&fixed, clinicile stomatologice Dr. Leahu sunt numarul 1* in fixe - danturi fixe in 24 de ore (*realizate in perioada iunie-august 2016 in Romania)!

In doar 24 de ore, viata voastra se va schimba la 360 de grade. Va veti putea bucura de o dantura complet noua, cu care puteti manca orice va doriti si sa va reluati viata sociala imediat dupa interventie.

De ce sa alegeti clinicile stomatologice dr. Leahu pentru implanturi dentare rapide fast&fixed

In primul rand, pentru ca dr. Ionut Leahu, medic specializat in implanturi dentare rapide fast&fixed si referent Bredent, a obtinut, de-a randul anilor, o rata de succes de 100% a oseointegrarii implantului dentar rapid. Rezolvarea cu succes a celor mai complexe cazuri de edentatii totale sau partiale si de anodontie s-a realizat gratie investitiilor constante in tehnologie, a mainii dibace si usoare a dr. Ionut Leahu si a dedicarii lui in a-i face pe oameni sa rada fara sa se sfiasca.

Implanturile dentare rapide fast&fixed presupun 3 proceduri stomatologice diferite, executate doar 24 de ore: extractie dentara, inserarea de implant dentar, protezarea imediata cu punte fixa. Iar protezele atasate acestor implanturi dentare rapide, de calitate germana, au aceeasi garantie ca sistemul fast&fixed, care sporeste confortul pacientului pe termen lung.

Implanturile dentare rapide de tipul fast&fixed sunt cea mai buna optiune atunci cand va doriti un zambet nou, cat mai rapid. In plus, Bredent, producatorul acestui tip de implanturi dentare, este nr. 1 in lume la capitolul restaurari dentare, prin faptul ca reduce semnificativ numarul de sedinte, iar pacientii stiu costurile de la bun inceput.

Implanturile dentare fast&fixed seamana cu un surub, ce va inlocui radacina naturala a dintilor lipsa. Fiind realizat din titan cu 99,95% puritate, acest tip de implanturi dentare rapide a rezolvat cu succes problemele mai multor pacienti, printre care:

  • purtatorii de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi.

  • cei care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa de calitate;

  • cei care au dinti irecuperabili sau care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare;

Astfel, orice pacient roman sau strain (venit prin programul de turism dentar) care beneficiaza de un tratament stomatologic personalizat de la Dr. Leahu, isi planifica cu mare precizie timpul si costurile aferente interventiei si isi pot relua activitatea si viata sociala rapid.

Iar in ceea ce priveste ingrijirea post-procedura, este nevoie de un periaj dentar atent, de utilizarea apei, a atei dentare si a dusului bucal, impreuna cu o vizita de profilaxie la 6 luni.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close