Antena 3 CNN Economic Companii Pasiune si hobby de la VreauMobila.ro

Pasiune si hobby de la VreauMobila.ro

Pasiune si hobby de la VreauMobila.ro
19 Ian 2012   •   09:29
PUBLICITATE // Daca sunteti in situatia de a reamenaja un spatiu, fie ca este vorba de o locuinta noua sau care doar necesita imbunatatiri, fie de un sediu de birouri sau de biroul personal, sunt sanse sa va descoperiti, cel putin pentru o perioada, un nou hobby: acela de designer. Sansele sunt cu atat mai mari daca nu va place sa lasati nimic la intamplare si doriti sa va inconjurati de obiecte care sa va reprezinte, sa va respecte si sa va reflecte personalitatea. Cautarea armoniei si echilibrului cand vine vorba de functional, util, elegant, confortabil si placut poate fi un proces foarte agreabil, in timpul caruia va puteti folosi latura creativa, emotionala, simtul proportiilor sau al tonurilor de culoare. Ca sa evitati, totusi, posibilitatea ca totul sa devina o corvoada, ar fi o idee buna sa va lasati indrumati de niste experti.

VreauMobila.rose adreseaza clientilor, din online sau nu, exact cu acest gen de mesaj.
Abordarea VreauMobila.roeste una deschisa catre initiativa si creativitatea d-voastra, fiind incurajati sa propuneti o idee, o schita sau o fotografie, ca punct de plecare pentru orice proiect. Ideile d-voastra, impletite cu experienta lor in proiectare, design si arhitectura de mobilier nu au cum sa dea gres. Daca sunteti interesati de amenajarea birourilor, apartamentelor sau a oricarui alt spatiu, unul dintre consultantii VreauMobila.rose poate deplasa in timp util la fata locului pentru expertiza. Impreuna veti putea analiza toate detaliile spatiului pe care doriti sa-l mobilati, astfel incat sa va bucurati de confort si functionalitate la sfarsitul proiectului. Pentru o mai buna informare asupra materialelor sau finisajelor din care puteti alege, o vizita la showroom-ul din str. Gladitei, nr. 42, este recomandabila.

In acelasi timp, pe site-ul www.vreaumobila.roaveti la dispozitie o gama foarte variata de produse standard, insotite de specificatii tehnice si dimensiuni, de la paturi, dormitoare, mobila de bucatarie, saltele, canapele, fotolii, scaune, pana la aparatura electrocasnica, corpuri de iluminat si diverse obiecte de decor interior.

Daca iti place sa-ti transpui creativitatea si inventivitatea in lucrurile din jurul tau, daca totul trebuie pentru tine sa-ti reflecte intr-o oarecare masura personalitatea, atunci cu siguranta nu vei lasa nimic la intamplare cand vine vorba de mobila sau de decoratiunile interioare din casa sau biroul tau. Aceste spatii, prin excelenta, spun povesti intregi despre noi, despre stilul fiecaruia, ne reprezinta si ne ajuta sa transmitem altora din felul nostru de a fi.

O vizita pe www.vreaumobila.roiti ofera ocazia sa te tinspiri, sa te joci cu forme si culori sau sa castigi premii, prin doar cateva click-uri. Poti beneficia si de reducerile de sezon sau de cele reactualizate permanent, in timpul anului. Poti intra in legatura cu unul dintre consultanti, care iti va oferi toate informatiile necesare.

Nu va ramane decat sa va lasati inspirati si sa va bucurati de noul d-voastra hobby. Atentie, poate crea dependenta!

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close