Antena 3 CNN Economic Companii Pe ce dau românii banii fără să ştie

Pe ce dau românii banii fără să ştie

Pe ce dau românii banii fără să ştie
24 Feb 2011   •   07:57
PUBLICITATE// Cum te simți știind că, atunci când cumperi un produs cosmetic sau de întreținere, jumătate din bani, dacă nu și mai mult, îi dai pe ambalaj, promovarea lui și pe adaosul comerciantului de la care îl cumperi? Eu, după ce am aflat asta, nu m-am mai simțit atât de bine știind că banii mei se duc la gunoi o dată cu ambalajul, se duc pe reclame ce exagerează până la minciună beneficiile produsului și în buzunarul comerciantului,care de cele mai multe ori mă tratează ca și cum îl deranjez atunci când vreau să cumpăr ceva, uitând că fără mine – clientul - el nu poate exista. 

Așa că am inceput să caut produse care nu se promovează la televizor sau pe panourile din oraș, produse care nu au ambalaje sclipitoare sau ingrediente cu denumiri stiințifico-fantastice, de cele mai multe ori inventate și care nu se vând în mall-uri sau supermarket-uri. Pentru că țin la sănătatea mea dar și la banii mei.

După căutări pe internet printre miile de produse, am ajuns să mă bazez tot pe recomandările unei bune prietene. S-a dovedit, din nou, că cea mai bună reclamă o face tot clientul mulțumit. Așa am dat peste o gamă de produse premium, dar cu prețuri decente, creată de liderii industriei cosmetice, din Franța. Pentru că produsele Physiocare, create în laboratoarele novaPharm, au combinat cea mai inaltă tehnologie cu folosirea ingredientelor naturale, acestea au reușit să se impună pe piața cea mai competitivă în materie de sănătate și întreținere, fără reclame și ambalaje, care-ți iau ochii.

Recunosc că am stat destul de mult timp pe site-ul Physiocare, până m-am decis ce să aleg. Produsele lor sunt specializate pe foarte multe afecțiuni și probleme, au și produse cosmetice dar și de îngrijire, in concluzie au tot ce-ți trebuie ca să-ți păstrezi sănătatea și frumusețea, în mod natural si fără să cheltui prea mult.
 
În cele din urmă, mi-am comandat o cremă pentru corp și un supliment de vitamine și am fost impresionată de simplitatea și puritatea compoziției, de promptitudinea cu care mi-au fost trimise și, ca să mă întorc la ce spuneam la începutul articolului, de ambalajul fără fițe. Am simțit că știu pe ce dau banii și că nimeni nu vrea să mă păcălească.

Produsele nu m-au dezamăgit deloc, sunt exact ce spun că sunt și, de aceea, am devenit client fidel. Acum, când mă mai uit la televizor și văd o reclamă la vreo cremă sau la vreun supliment, mă gândesc cu bucurie că, în sfârșit, reclama aceea nu a mai fost produsă și cu banii mei!


 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close