Antena 3 CNN Economic Companii Primul proiect privat de relansare a turismului românesc, realizat cu doar 10% din fondurile alocate de stat acestui sector

Primul proiect privat de relansare a turismului românesc, realizat cu doar 10% din fondurile alocate de stat acestui sector

Primul proiect privat de relansare a turismului românesc, realizat cu doar 10% din fondurile alocate de stat acestui sector
02 Mar 2011   •   13:09
PUBLICITATE. Turismul românesc este în impas de mai bine de 20 de ani şi nici un Guvern nu a găsit până acum soluţiile specifice acestui sector. Deşi cu un potenţial uriaş, România nu a avut, indiferent de tipul de guvernare, o strategie clară pentru poziţionarea turismului românesc în topul domeniilor care pot genera profit.

Compania SkyGroup a ales să se implice în acest domeniu şi să încerce să sprijine turismul autohton cu mai puţine vorbe şi mai multe fapte. Ce este mai important, am încercat să dovedim faptul că în ceea ce priveşte costurile, de care se vorbeşte atunci când se discută despre investiţiile din turism, putem să facem lucruri de calitate, cu bani mult mai puţini decât se vehiculează prin şedinţele de Guvern.

SkyGroup a lansat la 1 martie 2011 primul site de informare turistică din România, ce reprezintă totodată şi primul proiect privat ce îşi propune să acopere toată această zonă de interes. Pe www.skytrip.ro, noul reper online al românilor în materie de turism, puteţi găsi informaţii complete, actualizate la zi, despre toate obiectivele de interes turistic din ţară, hotelurile şi restaurantele din toate locaţiile, detalii despre mâncărurile tradiţionale pe care le puteţi degusta în fiecare loc în care doriţi să călătoriţi, amănunte detaliate despre rutele şi traseele turistice, precum şi informaţii despre punctele principale de agrement.

Ce este important: investiţia în site-ul www.skytrip.ro este de doar 10% din sumele vehiculate de Guvern pentru promovarea turismului românesc în online. Site-ul îşi propune să fie unul interactiv, toţi pasionaţii de drumeţii şi excursii putând contribui cu informaţii şi impresii despre locurile din ţară pe care le vizitează. De asemenea, oricine va putea accesa gratuit orice tip de informaţie necesară atunci când îţi planifici o călătorie prin ţară.

Este timpul ca sectorul privat să preia iniţiativa şi în acest domeniu, gestionat greşit şi aleatoriu până acum de stat. Nu mai devreme de luna februarie, Ministerul Turismului aproba un plan amplu de cheltuieli pentru mediul online, cu scopul de a promova turismul. Cine însă îşi mai poate pune speranţele doar în aceste promisiuni?

Proiectul www.skytrip.ro a fost realizat de o echipă de doar 10 persoane, documentarea fiind strânsă de-a lungul unui an de zile. Cu un buget redus, dar cu un plan de marketing ambiţios, SkyTrip.ro îşi propune să ofere în sfârşit românilor şi o veste bună din turism. Toată informaţia de pe site-ul www.skytrip.ro este completă şi, mai ales, gratuită, iar realizarea şi implementarea proiectului s-a făcut şi se va face în mod transparent.

Vă invităm să vizitaţi site-ul www.skytrip.ro şi să contribuim împreună la adevărata relansare a turismului din România. Din 1 martie, a venit vremea schimbării! Alătură-te şi tu proiectului SkyTrip.ro!

Compania SkyGroup stă la dispoziţia tuturor celor interesaţi să afle amănunte despre proiectul SkyTrip.ro, în ceea ce priveşte costurile şi strategia de realizare a primului portal privat de promovare a turismului din România.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close