Antena 3 CNN Economic Companii Procter&Gamble deschide a doua fabrică în România

Procter&Gamble deschide a doua fabrică în România

Procter&Gamble deschide a doua fabrică în România
Sursa foto: Procter&Gamble
03 Feb 2009   •   13:29

Procter&Gamble, una dintre cele mai mari companii din industria bunurilor de larg consum (FMCG) de la nivel mondial, a iniţiat lucrările de construcţie la cea de-a doua fabrică pe care grupul o va deţine în România.
Investiţia firmei va fi realizată în două etape, de 50 de milioane de dolari, fiecare. A doua fază se va finaliza în 2010. ?Fabrica va avea ca efect atragerea si altor investitori in zona. Deja unii dintre furnizorii grupului si-au manifestat intentia de a ne urma. Lansarea productiei la noul obiectiv industrial este estimata pentru jumatatea anului viitor?, a declarat Jose Medran, general manager P&G Romania.
Grupul american urmează să producă la Urlaţi şampoane şi produse de îngrijire a părului, marca Pantene, Wash&Go şi Head&Shoulders. Compania va crea un numar de 150 de noi locuri de munca, iar personalul va fi recrutat atat din randul locuitorilor, cat si din randul specialistilor in domenii tehnice din Ploiesti si Bucuresti.
Medran spune că e posibil ca grupul să folosească fabrica de la Urlaţi pentru a lansa pe piaţa românească produse care nu sunt, încă, pe piaţa românească.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: România
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close