Antena 3 CNN Economic Companii Produse de încălzit la preţuri foarte mici de la Choicebrand Romania

Produse de încălzit la preţuri foarte mici de la Choicebrand Romania

Produse de încălzit la preţuri foarte mici de la Choicebrand Romania
16 Sep 2010   •   13:50

Publicitate. Pana la sfarsitul lunii Septembrie, Choicebrand Romania va ofera produse de incalzit la preturi promotionale.

Dragii nostri clienti, o noua surpriza placuta de la Choicebrand Romania!

In perioada 16 ? 30 Septembrie 2010, beneficiati de o gama variata de produse de incalzit de la Choicebrand Romania la preturi cu 20% mai ieftine.

choicebrand1_400

Pregatiti-va din timp pentru sezonul rece. Choicebrand Romania va asteapta cu produse de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi.

Economisiti costurile de incalzire, achizitionand cele mai eficiente si practice modele de aeroterme, calorifere electrice de tip convector si radiatoare electrice cu ulei la cele mai mici preturi de pe piata din Romania.

choicebrand2_400

Nu lasati frigul sa va ia prin surprindere. In ton cu vremea de afara, Choicebrand Romania vine in intampinarea nevoilor Dvs. si va ofera solutia ideala de incalzire.

In momentul in care v-ati decis sa va cumparati un produs de incalzit, este bine sa stiti foarte bine ce cautati si sa achizitionati exact ceea ce se potriveste casei Dvs.

Puteti sa va alegeti una din multele modele de aeroterme disponibile la Choicebrand Romania. Puteti sa optati pentru variante de aeroterme de birou sau de camera, cu baza oscilanta, putere de pana la 3000 W cu mai multe trepte de incalzire, optiune de ventilare si protectie la supra incalzire.

choicebrand3_400

Choicebrand Romania va recomanda radiatoarele cu ulei de la Delonghi, o marca deja consacrata si de traditie in producerea aparatelor de incalzit.

Oferta noastra cuprinde radiatoare cu ulei de 5, 7, 9 si 11 elementi, pentru camere de pana la 60 m3, dotate cu intrerupatoare cu indicatoare luminoase, termostat reglabil care mentine automat temperatura dorita si un termostat de siguranta.

choicebrand4_400_01

Un calorifer electric de tip convector este perfect pentru perioada de toamna cand frigul devine persistent. Important este sa alegeti un calorifer care sa compenseze pierderile de caldura din locuinta, sa poata pastra temperatura constanta si sa mai aiba o rezerva de putere in cazul in care se doreste cresterea temperaturii. In acest sens, puteti sa alegeti modelul potrivit care sa corespunda cerintelor Dvs. in functie de puterea totala, numarul de trepte de putere, posibilitatea de montare pe perete, timer digital si functie Turbo pentru a creste intensitatea de circulare a aerului.

choicebrand5_400

Asteptam cu mare interes comenzile Dvs. on-line impreuna cu eventuale intrebari pe Brand Choice sau in magazinul nostru din Mihai Bravu nr. 7 (zona Obor), Bucuresti.

Nu ezitati si profitati ACUM de Oferta Promotionala !!!

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close