Antena 3 CNN Economic Companii Proiect Apa Nova București: În Capitală începe programul „A doua țeavă”

Proiect Apa Nova București: În Capitală începe programul „A doua țeavă”

Proiect Apa Nova București: În Capitală începe programul „A doua țeavă”
30 Dec 2016   •   12:01

În Capitală, începe programul "A doua ţeavă". 30 de scări de bloc, cu sute de locatari, vor avea ţevi noi pentru alimentarea cu apă. În toate imobilele alese, conductele nu au mai fost schimbate chiar şi de 50 de ani. Compania de alimentare cu apă potabilă din Capitală va suporta aproape toate costurile şi va extinde programul în funcţie de rezultate.

Apa Nova Bucureşti a inclus imobilele într-un program pilot de schimbare a conductelor. Proiectul se numeşte A doua ţeavă.

”Lucrările constau în schimbarea distribuţiei orizontale, tot ce este la subsol pentru apă rece şi tot ce înseamnă instalaţie verticală, adică coloanele de apă.”, a declarat Mihai Savin, Director General Adjunct Apa Nova București.

Locatarii vor plăti doar 5% din sumă şi vor putea alege singuri firma care va realiza lucrările. Noile ţevi vor fi din materiale moderne şi ar trebui să reziste încă 50 de ani.
 
Programul va demara în luna care urmează, iar anul viitor va fi extins şi în alte blocuri din Capitală. Principalul criteriu este vechimea ţevilor.

 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close