Antena 3 Economic Companii PwC, comisioane de peste 120 milioane de lire sterline din administrarea Lehman Brothers Europa

PwC, comisioane de peste 120 milioane de lire sterline din administrarea Lehman Brothers Europa

23 Aug 2009   •   19:41
PwC, comisioane de peste 120 milioane de lire sterline din administrarea Lehman Brothers Europa
Sursa foto: lehman

Compania de servicii financiare PricewaterhouseCoopers (PwC) a obţinut comisioane de peste 120 milioane de lire sterline (199 milioane de dolari) din administrarea activelor din Europa ale băncii americane Lehman Brothers, intrată în faliment în 2008, potrivit cotidianului britanic The Indepedent.

Administrarea specială instituită la Lehman Brothers Europa ar putea dura peste zece ani, spune Tony Lomas, specialist angajat pentru administrarea în comun cu PwC a activelor companiei.

"Până în prezent, PwC a obţinut comisioane de 120 de milioane de lire sterline, însă nu se va menţine acelaşi ritm. Activitatea intensă va continua până la jumătatea anului viitor", a declarat Lomas.

Clienţii Lehman Brothers Europa vor trebui să primească active în valoare de 29,8 miliarde de dolari, inclusiv participaţii la companii importante, cum e British Petroleum, în urma investiţiilor realizate de banca americană.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lehman Brothers
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close