Antena 3 CNN Economic Companii Război în presă: Mediafax cere falimentul Realitatea TV

Război în presă: Mediafax cere falimentul Realitatea TV

Război în presă: Mediafax cere falimentul Realitatea TV
Sursa foto: mediafax
06 Ian 2010   •   14:21

Agenţia de presă Mediafax a înaintat pe 4 ianuarie un dosar către Tribunalul Bucureşti prin care cere insolvenţa Realitatea Media, care include televiziunile Realitatea TV şi Money Channel, deţinute de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Motivul: datorii estimate la 50.000de euro, potrivit Evenimentul Zilei.

"Am decis să depunem dosarul pentru insolvenţa ca ultima etapa legală pentru recuperarea datoriilor pe care Realitatea Media le are faţă de noi, aşa cum au procedat şi alţii care au de recuperat bani de la această firmă. Am parcurs toate etapele legale, inclusiv soluţionarea litigiului pe cale amiabilă. Nu vă pot spune valoarea datoriilor, pentru că este vorba despre un contract între părti şi nu vă pot da detalii din contract", a declarat Cristian Dimitriu, director general al Mediafax.

În ultimul trimestru al anului 2009, produsele media deţinute de Vântu au avut de înfruntat mai multe cereri de insolvenţă, din partea Societăţii R (editorul România Libera), Attica Media (editorul Playboy, InStyle) sau Editura Univers.

Antena3.r

×
Subiecte în articol: realitatea tv
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close