Antena 3 CNN Economic Companii Reduceri foarte avantajoase la Choicebrand România

Reduceri foarte avantajoase la Choicebrand România

Reduceri foarte avantajoase la Choicebrand România
25 Aug 2010   •   15:43

PUBLICITATE - Până la sfarşitul lunii august cumperi de la Choicebrand Romania orice aspirator cilindric sau vertical cu doar 150 RON cu TVA, orice model de scaun de masaj Homedics sau Medisana la numai 150 RON cu TVA şi mătura electrica Dirt Devil M664 si M663 la preţul de 20 RON cu TVA.

În perioada 23 August ? 31 August 2010, Choicebrand România pregăteşte oferte promoţionale extrem de avantajoase la produsele de curăţenie şi masaj atât prin magazinul online www.choicebrand.ro cât şi prin magazinul propriu situat pe Sos. Mihai Bravu nr 7, zona Piata Obor.

La magazinul online www.choicebrand.ro beneficiaţi de preţuri de numai 150 RON cu TVA şi Taxa Verde la toate marcile de aspiratoare cilindrice şi verticale, o reducere de până la 83% faţă de preţul initial de vânzare.

Aspiratoarele Dirt Devil Infinity au la bază tehnologiile Dyson, fiind extrem de uşor de folosit.

Aerul este suflat sub forma unor cicloni turbionari cu o viteză de aproape 300km/h generând o forţă centrifuga prin care se separa aerul curat de praf si impuritati.

rator_500

Nu sunt folosite consumabile cum ar fi sacii sau filtrele pentru praf. Astfel se evită infundarea acestora si scaderea puterii de aspirare.

Printre avantajele aspiratoarelor Dirt Devil le amintim si pe cele financiare: nu au costuri suplimentare deoarece nu folosesc consumabile (saci de praf sau filtre).

Aerul expirat este de 150 de ori mai curat decat aerul respirat in mod normal.

Aspiratoarele Dirt Devil capteaza particule minuscule cum ar fi polenul, bacteriile sau sporii de mucegai.

Si nu in ultimul rand, amintim fiabilitatea aspiratoarelor, acestea fiind construite din materiale de foarte bună calitate şi testate în cele mai dure condiţii.

La magazinul din Şoseaua Mihai Bravu nr 7 profitaţi numai în perioada 23 August ? 31 August 2010 de două oferte foarte avantajoase:

- achizitionati orice matură Dirt Devil M664 şi M663 la pretul de NUMAI 20 RON cu TVA pentru o bucată

- cumpăraţi orice model de scaun de masaj Homedics sau Medisana, plătind DOAR 150 RON cu TVA pentru o bucată

Scaunele de masaj Homedis şi Medisana va ofera momente de maximă relaxare şi confort atât la birou cât si acasă. Aparatele sunt prevăzute cu role pentru un masaj prin framântare pentru spate.

scaune_500

Puteţi opta si pentru un masaj prin vibraţii cu intensitate diferita, reglabila separat in mai multe trepte de viteza.

Controlul programelor individual sau prin combinarea mai multor functii de masaj se realizeaza prin telecomanda.

Vă invităm să ne vizitati pe www.choicebrand.ro sau în magazinul din Mihai Bravu nr. 7 (zona Obor), Bucureşti, pentru detalii complete şi pentru a profita de ofertele speciale!

 

 

 

×
Subiecte în articol: oferta
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close